Jump to content

Tipard Pdf To Word Converter 3.2.6.22554


Smartsis
 Share

Recommended Posts

r45MmLb.jpg

 

Word Converter güçlü PDF, Word / RTF formatında PDF dönüştürmek için yazılımdır.
Word Converter Tipard PDF ultra hızlı hızda Word veya RTF formatında PDF dosyalarını dönüştürmek mümkün çarpıcı PDF dönüştürücü yazılım türüdür. Word dönüştürme PDF süper-yüksek kalite ile tamamlanabilir. Bu arada, her kullanıcı için kullanımı yeterince kolaydır. Özellikle daha uyumlu dosya formatlarını PDF dosyasını dönüştürmek için tasarlanmıştır güçlü PDF Converter var: Word ve RTF. Onun yardımıyla, PDF dosyalarını okuma daha kolay hale gelir.
Yüksek kalite ile Word / RTF PDF dönüştürme 
Word Converter bu PDF, kullanıcıların rahatlıkla PDF to Word dosyası veya RTF biçimini dönüştürmek sağlar. Pdf tüm metin dosya biçimleri arasında en yüksek stabiliteyi ve hassasiyeti ile biçimidir. Ancak, her madalyonun iki yüzü vardır. PDF dosyasının sıkıntısı olarak düzenlemek için kolay olmadığını ve okumak için profesyonel PDF okuyucusu ihtiyacı var. Ayrıca, bazı cihazlar PDF okuma bakamam, bu kullanıcılara çok sorun yarattı. PDF ile karşılaştırıldığında, Word formatında daha uygulanabilir ve düzenlemek kolaydır. Çoğu kullanıcı PDF, Word veya RTF biçimini dönüştürmek için kolay, ama tersine dönüştürmek için bazı zorluk vardır. Word Converter bu PDF kolay PDF Word'e dönüştürme yerine getirilememesi, bu sorunu çözmüştür.
Sayfa aralığı ve önizleme fonksiyonu İnsanlaşmış seçimi 
Word Converter Tipard PDF insanlaştınlan seçenekleri ve fonksiyonları ile tasarlanmıştır. Eğer PDF dosyasını dönüştürmek için başlamadan önce, Tüm Page, Cari Page ve Page seçeneklerinden birini seçin. Sen sayfa aralığını veya girişi dönüştürmek istediğiniz sayfa numaralarını seçebilirsiniz. Ayrıca tek seferde birçok PDF dosyalarını dönüştürebilirsiniz. Alternatif olarak, önce dönüşüm başlar istenilen sayfaları onaylamak için dönüştürücü önizleme işlevini kullanabilirsiniz. Eğer sadece küçük bir kısmını gerekir iken, bu çok sayfaları ile dosyanın durumlarda oldukça yararlıdır.
En iyi kullanıcı deneyimi 
Word dönüştürücü profesyonel PDF olarak Word Converter Tipard PDF kullanıcılara süper-yüksek hızda, yüksek kalitede dönüştürme etkisi sağlamak için ayrılmıştır. Seçtiğiniz için o beşerileştirilmiş seçenekleri ile tasarlanmıştır. Ve operasyon tüm kullanıcılar için yeterince kolaydır. Ayrıca, arayüzü oldukça hassas olduğunu ve seçtiğiniz için dört dil sürümleri vardır: İngilizce, Almanca, Fransızca ve Japonca. Çok düşünceli ve samimi olmak, biz size hiç sahip olduğu en iyi kullanıcı deneyimini vermek inanıyorum!
http://turbobit.net/cnlcrd9xcs58.html
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...