Jump to content

12 adet Hard Disk ve 6 Monitör Tek Sistemde


alperen_69

Recommended Posts

26187351kr0.jpg

AMD'nin Quad-FX platformunu bilmeyen yoktur. Tek bir anakart üzerinde çift işlemci ve çift ekran kartı desteği sunan bu platforma yataklık eden anakarta ise Nvidia'nın nForce 680a SLI yonga seti can veriyordu. Bilindiği gibi Quad-FX platformu için anakart üreten tek firma ise Asus olmuştu. Asus'un hazırladığı anakart üzerinde neredeyse standart bir anakart üzerinde yer alan özelliklerin hepsinden ikişer adet bulunmaktaydı.

AMD'nin Quad-FX platformuna yönelik iki enterasan resim gün yüzüne çıktı. Resimlerden birinde Quad-FX platformu üzerinde çalışan tam 12 adet WD Raptor 150GB'lık hard disk dikkatleri çekerken bir başka Quad-FX sisteme ait olan resimde ise sisteme bağlı 6 adet monitör dikkatleri çekiyor.

amd4x412driveraidarraysl0.jpg

sixmonitors680islima5.jpg

kaynak :donanımhaber

Link to comment
Share on other sites

süper de ben anlamıyorum mesela bi pc ye 2 monitör takınca ayrı olarak mı gelio masa üstü!

yani 2 snde de ayrı!

Link to comment
Share on other sites

Bende de 6 Monitöre görüntü verebilen bi anakart var(diye biliyorum) kutusunda öyle yazıyor du, oyun oynarken çok iyi oluyormuş diye biliyorum. Örneğin Need For Speed oynarken ayarlamalar yapıp ekranlara (ön arka sağ sol gibi ) öyle kullanılıyormuş. Başka da bilgim yok. Ekran çok denemek isterdim ama monitörleri nereye takacam bi çoklayıcı mı var bunun için acaba.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...