Jump to content

Hz. Muhammed (SAV)


ICHTUS

Recommended Posts

SonPeygamber.info

Dünyanın dört bir yanında İslam'a, Müslümanlara ve Hz. Muhammed başta olmak üzere bütün değerlere karşı yürütülen karalama çalışmalarına, sözlü ve fiziksel saldırılara en güzel cevap İslam'ın güzelliklerini, Hz. Muhammed'in merhamet ve diğer erdemlerini anlatmakla verilebilecektir.

Amacı Hz. Muhammed'in güzelliklerini ve insanlık tarihine getirdiği medeniyet ruhunu, İslam'ın insanlığa bakış açısını anlatmak olan www.sonpeygamber.info sitesi geçtiğimiz gün Başbakan R. Tayyip Erdoğan'ın yaptığı açılış ile yayın hayatına başlamıştır. İki gündür gördüğü yoğun ilgiden dolayı siteye giriş bir hayli zor olmaktaydı. Şu an itibariyle girişte herhangi bir sorun mevcut değildir.

Link to comment
Share on other sites

rte yede 23 nisanda böyle siteler açmak yakışır zaten.Bunlar sadece dini kullanmak amaçlı sitelerdir inançla alakası olan insan propaganda yapıp böyle güzel bir dini kendi pis emellerine alet etmez. İnsanı inancından soğutuyorsunuz dikkat edin.

Link to comment
Share on other sites

ben de garipsedim aslında başbakan tarafından açılmasını :ph34r:

kurdale filan mı kesti bi de nasıl açılışı yapılıyo sitenin :p sunucunun düğmesine basıp açılıyo sanırım ya da ftp e kendisi transfer ediyo dosyaları :p

neyse geyik bi tarafa yine de güzel bi çalışma olmuş...

Link to comment
Share on other sites

Bunlar sadece dini kullanmak amaçlı sitelerdir inançla alakası olan insan propaganda yapıp böyle güzel bir dini kendi pis emellerine alet etmez. İnsanı inancından soğutuyorsunuz dikkat edin.

site açılalı 2 gün olmuş, dini kullanmak için açıldığından bahsediyorsunuz. biraz erken olmadı mı bu değerlendirme.

hem madem böyle güzel bir dinimiz var, bunu tüm dünyaya internet üzerinden de anlatmak için site açılması birilerinin emellerine alet olmak mı oluyor.

hem de internet üzerinden sizin de güzel olduğunu ifade ettiğiniz dinimizin peygamberine (s.a.v.) bir çok hain iftira atılırken bu tür girişimler için çok geç kalınmıştır.

Link to comment
Share on other sites

arkadaş sadece başbakanın böyle bi sitenin açılışını yapmasını eleştirdi...

uygulama açısından güzel bi site olduğu için kendim inanmadığım halde sizlerle paylaşmak istedim tartışma çıkması için değil...

Link to comment
Share on other sites

Konu üstünde tartışma yapılmaması için konuyu kilitliyorum. İyi bir bütçe ile açılan bir site ne olduğunu yakın bir zamanda göreceğiz. Umarım güzel dinimizin güzelliklerini göstermek amacı ile açılmış bir sitedir. İstanbulda bir çok yerde reklamı, bilboardlarda var.

Anlayışınız için teşekkür ederi..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...