Jump to content

Moto E Fiyatıyla Şaşırtacak!


Smartsis
 Share

Recommended Posts

motog1399497091.jpg
 
Geçtiğimiz aylarda Çinli teknoloji devi Lenovo’ya satılan Motorola’nın bir süredir dillendirilen bütçe dostu akıllı telefonu fiyatı ile gerçekten şaşırtacak!
 
Akıllı telefon pazarında bir süredir yükselmeye çalışan Motorola, geçtiğimiz yıllarda Google tarafından satın alınması ile birlikte Android işletim sisteminin önemli üreticileri arasında yerini almıştı. Şirketin Google himayesinde iyice yükseleceği, Nexus serisi cihazları üreteceği söylenirken, Google beklenmedik bir hamle ile Motorola'yı Lenovo'ya satmıştı.
 
Tartışmalı satış işleminden sonra henüz akıllı telefon üretmeyen Motorola'nın ilk olarak giriş seviyesi akıllı telefonlara yöneleceği tahmin ediliyordu. Geçtiğimiz haftalarda Meksika kaynaklı sitelerde ortaya çıkan görsel tahminleri doğru çıkarttı. Moto E adı verilen giriş seviyesi akıllı telefonun uygun fiyattan satışa sunulacağı düşünülüyordu ancak ortaya çıkan belgelerdeki fiyatı kimse tahmin edememişti.
 
105 USD olacak!
 
Cihazın 200 USD civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı tahmin edilirken, Hindistan'da ortaya çıkan belge cihazın 105 USD satış fiyatına sahip olacağını gösterdi. Buna göre eğer Moto E ülkemizde satışa sunulursa, vergiler hariç 220 TL fiyat etiketine sahip olacağını söylemek mümkün. Moto E'nin 13 Mayıs'ta Londra'da tanıtılması bekleniyor.
 
Motorola Moto E'nin Özelikleri Sızdı

 

Motorola'nın giriş sınıfı akıllı telefonu Moto E'nin özellikleri sızdı. İnternete düşen görselde yeni cihazın kutusunda yer alan özellikler tablosu görünüyor.
 
Motorola'nın giriş sınıfı yeni akıllı telefonu Moto E'nin teknik özellikleri ortaya çıktı. GSMArena sitesinin İspanyol kaynaklara dayandırdığı haberine göre cihaz 4.3 inç ekran, 1.2 Ghz dört çekirdekli işlemci, 1GB bellek ve 4GB dahili hafıza özelliklerine sahip olacak.
 
news1mm1398028876.jpg
 
Android 4.4
Cihazın teknik özelliklerini gösteren etiketin fotoğrafı, Moto E hakkında neredeyse tüm bilgileri ortaya çıkarıyor. İşlemci, depolama ve bellek dışında, cihazın 5 megapiksel arka kameraya sahip olduğu ve Android 4.4 sürümü ile geldiği de fotoğrafta görülebiliyor. Etikette ekran çözünürlüğü ile ilgili bir bilgi yer almıyor ancak ekranın 720p çözünürlüğe sahip olabileceği belirtiliyor.
 
news2mmm1398028896.jpg
 
230 dolara yakın
Moto E'nin Latin Amerika pazarında yakında satışa sunacağı da gelen bilgiler arasında. 230 dolara yakın bir fiyat etiketiyle raflardaki yerini alması beklenen cihazın dünya çapında satışa çıkıp çıkmayacağı hakkında bilgi bulunmuyor.
 
Kaynak
 
 
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...