Jump to content

Avg Mobile Antivirus Security Pro 4.0.0.1 Apk Full


Smartsis
 Share

Recommended Posts

pre_1399357929__gpmk.jpg

 

100 milyon indirme ile Google Play'de 1 numara olan virüslerden koruma yazılımını da içeren en iyi koruma uygulamalarını edinerek cihazınızı en yüksek performansında tutun ve kişisel bilgilerinizi koruyun.
 
Bilgisayarınız için tehdit oluşturan virüsler, kötü amaçlı yazılımlar ve kimlik hırsızlıkları gibi sorunlar mobil cihazlarınız için de tehdit oluşturur.
AVG AntiVirus PRO for Android™ yalnızca telefonunuzu ve kişisel verilerinizi virüslerden ve zararlı yazılımlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda kaybolan veya çalınan mobil cihazınızı bulmanıza yardımcı olur ve akıllı telefonunuzu en yüksek performansla kullanmanıza katkıda bulunur.
 
Kaybolması veya çalınması durumunda telefonunuzu bulun ve koruyun
Telefonunuzun yerini tespit edin, geri getirilme ihtimalini artırmak için bir ekran mesajı görüntüleyin ve telefonu kilitleyerek veya silerek kişisel verilerinizi güvende tutun.
 
Edinecekleriniz: Phone Locator, Phone Locker, Camera Trap, Remote Wipe, SIM Lock
 
Phone Locator
Phone Locator, Google Maps aracılığıyla telefonunuzun konumunu GPS üzerinden göndererek telefonunuzun yerini hızla bulmanıza yardımcı olur; bu özellik Hırsızlık Koruması hizmeti üzerinden uzaktan etkinleştirilebilir. Çalma sesini en üst seviyeye çıkaran ve telefonunuz “Sessiz” modda olsa bile yüksek bir ses oluşturarak telefonunuzun yerini kolayca bulmanıza yardımcı olan YÜKSEK SES işlevini de etkinleştirebilirsiniz.
 
Phone Locker
Phone Locker, telefonunuzu uzaktan SMS veya Hırsızlık Koruması hizmeti üzerinden yönetilen kontroller yoluyla kilitleme olanağı sağlayarak diğer kişilerin kişisel verilerinize erişmesine engel olur. Cihazınızın size iade edilmesi için iletişim bilgilerinizin yer aldığı özelleştirilmiş bir kilit ekranı mesajı da oluşturabilirsiniz.
 
Camera Trap
Hırsızlık Koruması, izinsiz giriş yapmaya çalışan bir kişinin 3 kez hatalı girişimde bulunduğunu kaydederse telefonun ön yüzündeki kamera ile bu kişinin fotoğrafını çeker. Fotoğraf daha sonra izinsiz giriş hakkında bir uyarıyla birlikte e-posta yoluyla size gönderilir.
 
Remote Wipe
Remote Wipe, telefonunuzun kaybolması veya çalınması durumunda tüm kişi, fotoğraf ve takvimlerin yanı sıra metin mesajları, tarama geçmişi ve SD Kartı silmenizi sağlayarak gizliliğinizin korunmasına yardımcı olur.
 
SIM Lock
SIM kart değiştirildiğinde telefonunuzu kilitler.
 
En değerli, en kişisel cihazınızı güvenlik altında tutun
Nerede olursanız olun, her zaman güvende olduğunuzu bilmenin rahatlığıyla telefonda görüşün; müzik, video ve uygulamalar indirin ve internette güvenle gezinin.
 
Edinecekleriniz: App Scanner, File Scanner, Settings Scanner, Safe web surfing
 
App Scanner
App Scanner kötü amaçlı yazılımlar ve diğer tehlikelerin cihazınıza bulaşmasını engellemek için uygulamaları tarar. Bu uygulama yardımıyla el ile taramalar yapabilir veya günlük ya da haftalık taramalar programlayabilirsiniz.
 
File Scanner
File Scanner telefonunuzu virüslere karşı tarar ve bunları tek bir tıklatmayla siler. En beğendiğiniz uygulamaları kullanırken sizi korur ve kişiler, yer işaretleri, metin mesajları, müzik ve video gibi verilerinizi güvende tutar. Bu uygulama yardımıyla el ile taramalar yapabilir veya günlük ya da haftalık taramalar programlayabilirsiniz.
 
Settings Scanner
Settings Scanner telefonunuzun korumasını en üst düzeye çıkarmak için güvenlik ayarlarınızı en iyi duruma getirmenizi sağlar.
 
Safe web surfing
Safe web surfing, siz siteye giriş yapmadan önce, yani yalnızca gerektiğinde, anlık olarak web sayfalarının etkin kontrolünü yapar. Şüpheli bir şey tespit ederse, siteyi ziyaret etmenizi önler. Safe web surfing, hem bir web sitesi bağlantısını tıklattığınızda hem de tarayıcınıza bir web adresini doğrudan girdiğinizde sizi korur.
 
Performansı geliştirin
Pil ve depolama performansını en iyi hale getirin ve veri kullanım planınızı izleyin.
 
Edinecekleriniz: Improve Performance, Task Killer, GELİŞTİRİLMİŞ Battery Consumption, Data Usage, Storage Usage
 
Improve Performance
Pil, depolama alanı ve mobil veri kullanımını en iyi hale getirin.
 
Task Killer
Cihaz performansını etkileyebilen uygulamaları kapatın.
 
GELİŞTİRİLMİŞ Battery Consumption
Pil gücü ayarladığınız seviyenin altına düştüğünde haberdar olun. Artık pilinizi tüketen cihaz işlevlerini kapatmak için Power Save düğmesini kullanabilir veya Auto Power Save uygulamasını kullanarak pil gücü ayarladığınız seviyeye ulaştığında pil gücünü tüketen pek çok uygulamayı otomatik olarak kapatabilirsiniz.
 
Data Usage
Aylık veri limitinize yaklaştığınızda bildirimler alarak 3G/4G mobil veri kullanımınızı izleyebilirsiniz.
 
Storage Usage
Cihazınızda boş alan açmak için çok fazla depolama alanı kullandığını düşündüğünüz uygulamaları kaldırın.
 
Call and Text Message Blocker
Kendinizi istenmeyen posta gönderenlere, bilgisayar korsanlarına ve dolandırıcılara karşı koruyun.
 
Edinecekleriniz: Call & Text Message Blocker
 
Call & Text Message Blocker
Call & Text Message Blocker sizi yalnızca şüpheli metin mesajları konusunda uyarmaz aynı zamanda istenmeyen çağrı ve mesajları filtrelemenizi ve engellemenizi de sağlar.
 
Gizliliğinizi koruyun
Uygulamalarınızı tek tek kilitleyerek ve güvenlik altına alarak meraklı gözlerden koruyun.
 
Edinecekleriniz: App Locker
 
App Locker
App Locker, uygulamalarınızı kilitleyip telefonunuzu kullanan diğer kişilerin bunlara erişmesine engel olarak gizliliğinizi korur.
 
Uygulamalarınızı yedekleyin
Değerli uygulamalarınızı asla kaybetmeyeceğinizden emin olabilirsiniz.
 
Edinecekleriniz: App Backup
 
App Backup
App Backup tüm uygulamalarınızı SD Karta yedeklemenizi sağlar; böylece en sevdiğiniz oyunları, yardımcı uygulamaları ve beslemeleri asla kaybetmezsiniz.
 
UhDMSTD.png
Edited by Smartsis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...