Jump to content

Kadın - Erkek ve Mangal


ICHTUS

Recommended Posts

Biraz abartmışsın brother gibi geldi .:D Valla söz konusu ızgara ve piknik se asla başkasına virmem o işi.her bir kısmı tekmili birden ben yaparım ( temizlik faslı hariç) ve ben zaten mangal başında çöplendiğim için sofra ile zaten işim olmaz . (böylelikle az içtin çok içtinden yırtarım,:D) Mangal başında muhteşem olduğumda söylenir . saatte 30 kişiyi doyurmazsam tü desinler .Öhö :)

Link to comment
Share on other sites

Biraz abartmışsın brother gibi geldi .:) Valla söz konusu ızgara ve piknik se asla başkasına virmem o işi.her bir kısmı tekmili birden ben yaparım ( temizlik faslı hariç) ve ben zaten mangal başında çöplendiğim için sofra ile zaten işim olmaz . (böylelikle az içtin çok içtinden yırtarım,:lol:) Mangal başında muhteşem olduğumda söylenir . saatte 30 kişiyi doyurmazsam tü desinler .Öhö :lol:

ee o zaman geleneksel TNC Mangal Partisi Mangal Başımızı bulduk tarihleri ayarlama vakti :)

yaa karnım acıktııı :(:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Şöyle 5-6 şar kiloluk fileto sazanlar acılı limonlu sosta bir gün beklemiş . defnenin aromasını emmiş,süte boca edilip vede cips gibi kızartılmış çıtır çıtır,yanında tütün kıyar gibi hazırlanmış çeşnisi bol salata. ( Açık alanda ayakta servis Hanımlar beyler) Hani karnı doyan bir kaç arkadaş gitar bağlama keman üçlemesi yapıyor.....Ufff bee ! Olurmuki acep bir gün.. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...