Jump to content

Galaxy S5 Çok Yakında Türkiye Pazarında


dilokullari
 Share

Recommended Posts

25uscgl.jpg
 
Tüketiciler, gündelik yaşamlarını zenginleştirmenin yanı sıra, kendilerine ilham sağlayacak mobil araçlar aramaktadırlar.Bilgilerini yenileyebilecek cep telefonları aramaktadırlar. Samsung Galaxy, insanların ilham verdiği yeniliklerle, bugün piyasadaki ileri teknoloji üstün cep telefonu sunmaya odaklanan temel ve akıcı kullanıma endeksli, muhteşem alıcılığa yol gösteriyor.
 
Yeni Samsung Galaxy; 16 MP telefon kamerası, güncellenmiş bir menü ve ön görünüme ulaşmış gelişmiş kamera işlemleri sayesinde kullanıcıların daha basit fotoğraf çekebilmelerini, düzenlemelerini ve paylaşmalarını sağlıyor.
 
[url=http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/SamsungGalaxyS5]Samsung Galaxy S5[/url], 0.3 saniyeye kadar odaklanma sağlayan dünyanın hızlı sabitleme niteliğini göstermekte ve gelişmiş Yüksek Dinamik Aralığı (High Dynamic Range) özelliği ile tüm şartlarda doğal ışık ve renkleri göz alıcı bir yoğunlukta tekrar oluşumu sağlıyor. Aynı zamanda Samsung S5’in yeni Seçici Odak özelliği, kullanıcıların aynı anda, bir nesnenin belirli bir alanına sabitlenmesini sağlarken, arka planı bulanıklaştırabiliyor. Bu nitelik ile kullanıcıların, Sığ Alan Derinliği (DOF) etkisi oluşturmak için özel bir lens setine ihtiyacı kalmıyor.
Samsung Galaxy, beşinci nesil Wi-Fi 802.11ac ile 2X2 MIMO desteği sunuyor ve LTE Kategori 4 standardı ile oldukça fazla sayıda LTE frekansını desteklemektedir. Çok daha seri bağlantı talep eden tüketiciler için Galaxy S5, sahip olduğu Download Booster özelliği sayesinde Wi-Fi ile LTE teknolojilerini aynı anda birbirine bağlayarak veri hızlarını güçlendiren yenilikçi Wi-Fi teknolojisini sunuyor. Samsung Galaxy, nerede olursa olsun, kullanıcıların mümkün olan en hızlı bağlantıya  sahip olmalarına yardımcı oluyor.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...