Jump to content

Anti-ban


husamettin

Recommended Posts

Evet arkadaşlar birçoğumuzun problemi olan yasaklı sitelere girme, forum....com, megaupload.com ve birçok müzik sitesi mahkeme kararı ile yasaklanmıştı ve bu sitelere giremiyorduk fakat bundan sonra rahatlıkla girebileceğiz Şahin Demirdağ arkaşımız yazmış olduğu olduğu program Anti-Ban programı ile sadece sitenin adresini programa ekleyerek siteye girebileceksiniz üstelik siteyi ekledikten sonra birdaha programa ihtiyacınız kalmıyor ve eskisinden dahada hızlanıyor !

antibanzn9.jpg

detayli bilgi http://anti-ban.bilgiportal.com/ adresinden alinabilir.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Evet arkadaşlar birçoğumuzun problemi olan forumtr.com, megaupload.com ve birçok müzik sitesine giremiyorduk fakat bundan sonra rahatlıkla girebileceğiz. Anti-Ban programı ile sadece sitenin adresini programa ekleyerek siteye girebileceksiniz üstelik siteyi ekledikten sonra birdaha programa ihtiyacınız kalmıyor ve eskisinden dahada hızlanıyor !

rogramın özellikleri;

* Sadece sitenin adresini ekleyip kolayca sitenin engelini kaldırabilme

* Programı sildikten sonra veya kapattıktan sonra eklediğiniz sitelere programa ihtiyacınız olmadan girebilme

* Eklemiş olduğunuz sitelere eskisinden daha hızlı ve sorunsuz girebilme

* Normal siteleri ekleyerek eskinden daha hızlı ve sorunsuz girebilme

Kullanım Klavuzu

Web site kısmına sitenin adresini yazıcaksınız www.siteadresi.com şeklinde ve siteadresi.com şeklinde olmak üzere hem www ile hemde www suz ekleyip izin ver tuşuna basıcaksınız örnek vermek gerekirse;

Web site : www.megaupload.com [ İzin Ver ]

Web site : megaupload.com [ İzin Ver ]

2.JPG

3.JPG

4.JPG

Bu şekilde eklediğiniz siteler browserınızda eskisinden daha hızlı açılacak.

Ayarları nasıl eski halina getirebilirim ?

Destek kısmında Ayarlar > Ayarları Serbest Bırak adımlarını kullanarak programı yüklemeden önceki ayarlara geçebilirsiniz .

6.jpg

7.jpg

Msn Messenger Açılmıyor Ne Yapabilirim ?

Anti-Ban yazılımdan web site bölümüne messenger.hotmail.com adresini ekleyip İzin ver tuşuna basın ve msn ye girin bukadar basit.

8.jpg

81000134 ve 80072745 Nolu Msn Messenger Hatalarının Çözümüdür Üstteki Yöntem.

Anti-Ban'dan siteleri ekliyorum fakat hayla site açılmıyor neden ?

Bu sorun genellikle manuel, el ile dns girmeden kaynaklanıyor.

Çözüm: Masaüstünde iken Ağ bağlantılarıma sağ tıklayın özelliklere basın Yerel ağ bağlantısına sağ tıklayın özelliklere basın Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) üstüne gelip özelliklere basın burada dns sunucu adresini otomatik al yapın yapabiliyorsanız direk otomatik olarak ip al'da yaparsanız daha iyi olur.

Ağ Bağlantılarım sağ tıklayıp özellikler > Yerel al bağlanıtıs sağ tıklayın özellikler > İnternet İletişim Kuralları (TCP/IP) özellikler > Dns ayarlarını otomatik olarak al.

10.jpg

Not: Programın dnslerinizle bir alakası yoktur tamamen farklıdır. TreeWalk Dns programlar gibi dnslerinizi değiştirip internetinizi yavaşlatmaz ayrıca proxy ilede alakası yoktur ve tamamen yasaldır sadece yasaklı sitelere girerken ttnetin internet servis protokolü üzerinden değil direk erişim sağlarsınız.

Virüs Taraması : 15 tane Antivirüs yazılımı ile taratılmıştır herhangi bir virüs türü bulunmamıştır fakat içinizin rahat olması için yinede taratmanızda fayda var.Ayrıca program web sitesine bağlandığı için firewall bir uyarı verebilir .

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...
  • 1 yıl yıl...
arkadaslar bu linkler ise yaramıyor.hepsini denedim hiç biri işe yaramadı.bence kontrol edersmısınız ve bu guzel emeklerınız için tesekurler.

hala çalışıyormu bilmiyorum, arşivimde vardı upload ediyorum

indir7.gif

http://www.4shared.com/file/84783233/f830bf53/Ani-Ban_tnctr.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...