Jump to content

Dizimag'e Alternatif Dizi Siteleri


DrMakarna_
 Share

Recommended Posts

İnternet üzerinden dizi izleme platformu DiziMag'in kapatılmasından sonra yabancı dizi ağırlıklı dizikolikler için alternatif siteleri bir araya getirdik.

Bünyesinde bulundurduğu yüzlerce yabancı dizi ile Türkiye'nin en popüler dizi izleme platformu olan DiziMag, geçtiğimiz günlerde Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından kapatılmıştı. Site yetkilileri ilk olarak DiziMag1.com ve daha sonra da DiziMag2.com isimli siteden dizi sevenlere yayın yapmaya çalışmıştı. Bu konudaki diğer detaylar için burayı tıklayabilirsiniz.

Ancak bu yöntemler işe yaramamış ve her iki site de erişime engellenmişti. DiziMag gibi bir platformun kapatılmasından sonra boşta kalan dizi sevenler, takip etmiş oldukları yabancı dizileri izlemek için birçok alternatif yöntem denemeye başlamıştı.

Bu haberimizde sizler için özenle seçtiğimiz DiziMag alternatifi dizi izleme sitelerini bir araya getiriyoruz.

 

Yabancı Dizi İzle

 

DiziMag'ten sonra en çok popüler olan dizi siteleri arasında yer alan "Yabancı Dizi İzle" sizler için seçtiğimiz ilk site oluyor. Yabancı Dizi İzle'de aynı DiziMag gibi kapatılma kararı ile karşı karşıya kalmış ve alan adınıyabancidiziizle1.com olarak değiştirdi.Bu platformda DiziMag'te bulunan yabancı dizilerin neredeyse tamamı yer alıyor diyebiliriz. Türlere ve popülerliğe göre ayrılan dizileri Türkçe altyazılı ve 720P HD olarak izleyebilirsiniz. Ancak Pop-up reklamlar biraz canınızı sıkabilir.

 

 

http://www.yabancidiziizle1.com/

 

 

 

 

DiziGo

DiziMag'in kolay kullanılabilirliğine alışan ve başka yabancı dizi izleme sitelerinde aradığı arayüzü bulamayan dizi severler için DiziGo sitesi biçilmiş kaftan. Siteye ister üye olup sevdiğiniz dizilerin yeni bölümleri eklendiğinde size mail ile uyarı gelmesini sağlayabilir, isterseniz de direk dizi izlemeye başlayabilirsiniz.Geniş bir yabancı dizi arşivine sahip olan DiziGo'da 720P ve Türkçe altyazı seçenekleri bulunuyor.

 

 

http://www.dizigo.com/

 

 

 

DiziWu

Kullanışlı sade arayüzü ve az reklam içeren DiziWu sitesinde birçok popüler yabancı dizi bulunuyor. Alfabetik sıralamaya göre dizilen listeden, takip ettiğiniz diziyi seçip istediğiniz bölümü izleyebilirsiniz.

VK.com üzerine yüklenen dizileri 240P, 360P, 480P ve 720P HD çözünürlüğünde izleyebilirsiniz.

 

 

 

http://www.diziwu.com/

 

 

 

Harika Dizi

 

 

Hem yabancı hem de yerli dizilerin bulunduğu harika dizi platformu sayesinde dilediğiniz dizi izleyebilirsiniz. Oldukça geniş bir dizi arşivine sahip olan Harika Dizi sitesine ister üye olup dizilerinizin yeni bölümlerinden haberdar olabilir, isterseniz de dizinizi direk olarak izleyebilirsiniz.

 

 

 

http://www.harika-dizi.com/

 

Kaynak: http://www.haberedikkat.com/Haberler/105444/dizimage-alternatif-dizi-siteleri
Edited by DrMakarna_
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...