Jump to content

Pc Ve Tv Için Pap Özelliği Olan Tv Tavsiyesi?


abdulhey_
 Share

Recommended Posts

http://www.emrekiyakoglu.com/?p=647
bu linkte aşağıdaki resimlerde pap a açıkça örnek var. ben böyle pap özelliği olan bir tv alıp hem onunla bu pap özelliğini kullanıp bir yanda tv seyretmek diğer yanda pc min monitörü olarak bu tv de kullanmak istiyorum. bu mümkünmüdür? mümkün değilse nasıl bu dediğim mümkün olabilir? yalnız resim içinde resim (pip) gibi yada windows 7 deki gibi pencereleri yanyana alıp kullanmak istemiyorum. tv kartı alsam o da pip gibi olacak aynen. ben öyle istemiyorum. ekranlar apayrı ve kendi özelliklerini kullanabilsin istiyorum. mesela bir yanda 15-17 inç tv olsun ve salt kendi özellikleriyle (her ikisinde de aynı anda ses ve kendilerine has özellikleri kullanabilmek) kullanabileyim diğer yanda yine aynı boyutta tv olsun onuda tüm özellikleri ile kullanabileyim.
 
evet bu mümkünmüdür? mümkünse 26 inç sanırım ideal olur bunun için, 26 inç, mutlak pap özelliği olan ve çoğu işe yarar özellikleri olan fiyatı makul olan bir tv tavsiyesi verirmisiniz?
 
bu mutlak dediğim pap isteğim için pap özellikli tv şart değilse nasıl olabileceğini onuda söylerseniz sevinirim.


evet yardım yokmu arkadaşlar.


konuyu yanlış yeremi açtım yoksa?


ya hiç yokmu bu konuyu incelemiş olan?


güncel..

DİKKAT: Flood Yapmak YASAKTIR, Ard Arda İleti Göndermek Yerine düzenle Butonunu Kullanarak İlk İletinizi  Edit'leyiniz.

Edited by köylü
Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

pap ı sorduğım arçelik bayisi o pek olmayan bir özellik falan diyordu. dün akşam baktım. vitrine özellikle beni görsün diye yapar gibi  pap a ayarlanmış bir tv koymuş hemde 82 ekran.

 

bir yanda tv diğer yanda teletex var. ama hoşuma gitmedi. böylece bir şeyi kafaya takıp almadan önce görmenin önemini anladım. iyikide yokmuş  o an için ve almamışım. nedeni; 82 ekranda bile sanki 15 inç 15 inç gibi gösteriyor. yani koca 82 tv yi koycan önüne böylede saçma bir görüntü ile kullancan. 15 inç gibi olmasından ziyade görüntü kare şeklinde görünüyor üstelik.

 

böylece bu sevdamdan gazgeçtim. en güzeli iyi bir tv alıp iyide bir monitör alıp tv yi tv monitörü monitör olarak kullanmak.

 aslında üstüme vazife olmadan  karalamak gibi olacak ama bir çok şeye teknolojinin cazibesine kapılıp çok bilinçsizce boş masraf haline getirebiliyoruz. buna çok dikkat etmek gerek diye düşünüyorum. mesela interneti olan tv ler.. ne gerek var? interneti kullanırken tv seyredebilecekmisin yoo. öyle ise niye adam gibi direkt bilgisayarından kullanmıyorsun? gibi.. sırf uyarı ve bilgilendirme amaçlı yazdım sülçilisan ettiysem affola. tnctr ye sevgilerimle..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...