Jump to content

YouTube İzlerken Sohbet Edeceğiz


emily

Recommended Posts

YouTube İzlerken Sohbet Edeceğiz

youtubetesttube2xp6mk6.jpg

YouTube'a giriş yaptınız ve bir video izliyorsunuz. Yakında sizinle aynı anda videoyu izleyen kişilerle sohbet edebileceksiniz. Yeni özellikleri deneyenlerden biri olmak ister misiniz? YouTube, yeni özelliklerini TestTube adı altında denemeye açtı. Buram buram Google yaratıcılığı kokan yenilikleri istediğiniz an denemeniz mümkün. Şimdilik TestTube'da sadece iki adet yenilik kullanılabiliyor. Bu yenilikler ise TestTube'u deneyen üyeler görüşleriyle ve geri dönüşümleriyle birlikte geliştiliyor.

Arkadan müzik verin

AudioSwap'i kullanarak sessiz videolara YouTube'un repertuarındaki müzikleri ekleyebiliyoruz. Henüz çok geniş bir liste olmasa da Evanescence, Cranberries gibi ünlü grupların şarkılarını kullanmak mümkün. AudioSwap'i denemek isteyenleri, arkaplan müziği koydukları videodaki sesin silineceği konusunda uyaralım.

youtubetesttubeie5.jpg

Sohbet konunuz izlediğiniz video olsun

Streams ise daha ilgi çekici bir özellik. Streams, sizinle aynı videoyu izleyenlerle sohbet etmenize izin veren bir yenilik. Hatta Streams arayüzüne geçince seçtiğiniz videonun yanında iki yeni videoya kadar sıraya koyup önceden yüklenmesini sağlayabilirsiniz. Bağlantıda hız problemi ile karşılaşanlar için iyi bir özellik diyebiliriz.

shiftdelete

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...