Jump to content

Ýslam Hilalini Parçalayan Ýsrail Kartalý!


ressamsikar

Recommended Posts

Hilali Parçalayan Kartal

________________________________________

Milletvekillerine açýk mektup:

Ýslam hilalini parçalayan Ýsrail kartalý!

Lübnan tezkeresi hakkýnda oy verecek milletvekillerine bir bilgi sunmak istiyorum.

incehesapuc6.jpg

Konyada eðitim yapan Ýsrailli pilotlarýn omzundaki amblem !

Sayýn milletvekilleri;

Yukarýdaki fotoðraf, Konya`daki hava üssünde eðitim uçuþlarý yapan Ýsrailli pilotlarýn omuzlarýnda bulunan bir amblemdir. Türkiye ile Ýsrail arasýnda, 1996 yýlýnda Refahyol Hükümeti döneminde bir Savunma Ýþbirliði Anlaþmasý imzalandý. Anlaþma, karþýlýklý askerî eðitim ve istihbarat paylaþýmýný da öngörüyordu.

Ýsrail pilotlarý, bu anlaþma çerçevesinde Konya`daki hava üssünde eðitim uçuþlarý yapýyor.

Ýsrail coðrafya olarak küçük bir ülke olduðu için kendi hava sahasý, uzun mesafeli uçuþlar yapmaya yetersiz kalýyor. Ýsrail`in muhtemel Ýran savaþýnda, Ýran`a kadar uçup nükleer bomba atabilmesi için savaþ pilotlarý Konya`da deneme uçuþlarý yapýyor.

Ýsrailli pilotlarýn omuzlarýndaki amblemde, gördüðünüz gibi bir hilal ve hilali pençeleriyle ve gagasýyla parçalayan bir kartal var.

Hilal, bildiðiniz gibi Ýslam`ý temsil eder; Ýsrailli pilotlarýn omuzlarýndaki kartal da Ýsrail hava kuvvetlerini!

Özetle, Ýsrailli pilotlar, Ýslam hilalini parçalama eðitimini, Konya`daki uçuþlarda alýyor.

Ýsrail kartallarý, bugün için Ýslam hilalinin en zayýf noktasý gibi gördükleri Lübnan`a saldýrdý. Böylece Ýslam hilalini bu noktadan parçalamaya baþladýlar. Lübnan`da kadýnlarý, çocuklarý ve yaþlýlarý öldürdükleri yetmezmiþ gib, köprüleri, binalarý yýktýlar, büyük bir tahribat yaptýlar.

Maksatlarý, Ýran`ýn akýncý güçleri de denilebilecek Hizbullah`ý etkisiz kýlmaktý! Baþaramadýlar. Þimdi bu iþi, BM kararý ile Avrupa ülkeleri ve Türkiye`ye yaptýrmaya çalýþýyorlar.

***

Sayýn milletvekilleri!

Lübnan tezkeresine evet derseniz, Ýsrail, Ýslam hilalini gerçekten Þii- Sünni diye ortadan parçalamýþ olacak. Ýran Þiidir, Suriye Arap Alevidir. Hizbullah Þiidir.

BM gücü diye Türkiye ile birlikte bölgeye gidecek Endonezya, Malezya, Katar ve onlarý destekleyen Mýsýr, S. Arabistan ve Ürdün ise Sünni kabul ediliyor. S. Arabistan Vehabidir ama siyasi kabul böyle!

Siz evet dediðiniz andan itibaren, tarihte geri dönüþü olmayan bir yolu açmýþ olacak ve Ýslam hilalini parçalamalarý için ABD, Ýngiltere ve Ýsrail`in yanýnda yer almýþ olacak ve Türkiye`ye de Sünni-Alevi diye bölmüþ olacaksýnýz!

Türk halký, hemen hemen bütün Türk aydýnlarý tezkereye karþýdýr. Evet derseniz tarihi bir vebal altýnda kalacaksýnýz. Çocuklarýnýz ve torunlarýnýz da bu vebalin faturasýný ödemeye devam edecektir.

Bir daha milletvekili seçilebilmek uðruna Ýslam hilalini ve Türkiye`yi parçalamak isteyenlere hizmet etmeyin!

Milli Mücadele yönetmiþ bir Meclis`in üyesi olduðunuzu unutmayýn.

(alýntýdýr)

Bunu tüm duyarlý arkadaþlarýn emekli israil askerlerinin de kuzey ýrakta pkk yý eðittikleri itirafýnýda göz önüne alarak bir kez daha deðerlendirmelerini ümit ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...