Jump to content

HP Photosmart R837 ile sivilcelere son


toxic

Recommended Posts

HP Photosmart R837 ile sivilcelere son

r_20070324091429_hp3.jpg

Cilt kusurlarını giderme ve beden inceltme özellikleri ile dikkat çeken HP Photosmart R837 dijital fotoğraf makinesi, bir dijital güzellik merkezini andırıyor.

HP'nin 7.2 megapiksellik yeni dijital fotoğraf makinesi Photosmart R837, fotoğraf çekmenin yanı sıra fiziksel kusurları ortadan kaldırma konusunda da son derece başarılı.

3x optik zoom özelliği bulunan HP Photosmart R837’nin öncelikli özelliklerinden biri olan rötuş efekti kullanıcılara, fotoğrafını çektikleri kişinin yüzündeki sivilce, ben gibi lekeleri makine üzerinde işaretleyip temizleme imkanı veriyor. Böylece Photosmart R837, fotoğrafta bebek tenli ve olduğundan daha ince görünmeyi tercih edenlere kusursuz hizmet sunuyor.

HP Photosmart R837 dijital fotoğraf makinesinde bulunan HP Tasarım Galerisi ise, çok sayıda çerçeve ve renk efekti ile filtre arasından istenileni, çekilen fotoğraflara uygulamaya olanak sağlıyor. Efektler arasında çizgi film ve sepya efektininyanı sıra önceki modellerin bazılarında bulunan ve hayli ilgi gören inceltme efekti de bulunuyor. Fotoğrafı çekilen kişileri, bu özelliği kullanarak 2 beden inceltmek mümkün.

Gün ışığında bile çekilen fotoğrafların rahatlıkla görüntülenmesini sağlayan 3 inç büyüklüğündeki LCD ekran, ekstra geniş görüş açısıyla resme birlikte bakmaya olanak tanıyor. Ekranın büyüklüğü, fotoğraf kompozisyonu oluşturmanın yanı sıra, çekilmiş fotoğrafların edit edilmesini de kolaylaştırıyor.

Sesli video çekimi de yapabilen R837 ile 640x480 çözünürlükteki video kaydından tek tek kareler seçerek fotoğrafa dönüştürmek de mümkün. 35mm formatında 39-118mm'ye eşdeğer objektif aralığı sunan makinenin deklanşör gecikmesi ise sadece 0,37 saniye.

Sarsıntı giderici özelliğide bulunan ürün panoramik fotoğraf çekmek isteyen kullanıcılarında ihtiyacını görüyor. 5 kareye kadar çekilen fotoğraflar, doğrudan makine üzerinde bilgisayara ihtiyaç duyulmadan birleştirilebiliyor ve böylece en güzel doğa ve manzara fotoğrafları çekilebiliyor. Ürünün pilsiz ağırlığı 155 gram

ve teknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...