Jump to content

HP'den Rötuş Yaptıran Dijital


chAsEEr

Recommended Posts

HP'den Rötuş Yaptıran Dijital

2522151111111.jpg

HP firmasının 7.2 megapiksel çözünürlükteki yeni model dijital fotoğraf makinesi Photosmart R837, 3x optik zoom özelliğine sahip.

26 Mart 2007 Pazartesi

Photosmart R837�nin öncelikli özelliklerinden biri olan rötuş efekti kullanıcılara, fotoğrafını çektikleri kişinin yüzündeki sivilce, ben gibi lekeleri makine üzerinde işaretleyip temizleme imkânı veriyor. Böylece Photosmart R837, fotoğrafta bebek tenli ve olduğundan daha ince görünmeyi tercih edenlere kusursuz hizmet sunuyor.

Cihazda bulunan HP Tasarım Galerisi ise, çok sayıda çerçeve ve renk efekti ile filtre arasından istenileni, çekilen fotoğraflara uygulamaya olanak sağlıyor. Efektler arasında çizgi film ve sepya efektinin yanı sıra önceki modellerin bazılarında bulunan ve hayli ilgi gören inceltme efekti de bulunuyor. Fotoğrafı çekilen kişileri, bu özelliği kullanarak 2 beden inceltmek mümkün.

Gün ışığında bile çekilen fotoğrafların rahatlıkla görüntülenmesini sağlayan 3 inç büyüklüğündeki LCD ekran, ekstra geniş görüş açısıyla resme birlikte bakmaya olanak tanıyor.

www.hp.com.tr

milliyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...