Jump to content

Apple Mağaza Ile Garanti Çözüm!


Guest _ULTIMATE_
 Share

Recommended Posts

20130420050043_tim_cook.jpg

Türkiye’de ilk mağazasını açmaya hazırlanan Apple, ‘uluslararası garanti’ sorununa da çözüm bulmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de ilk mağazasını açmaya hazırlanan Apple, Türkkullanıcılarının, yurtdışından aldıkları Apple ürünlerini kullanırkenyaşadıkları en büyük sorunlardan birisi olan ‘uluslararası garanti’ sorununa da çözüm bulmaya hazırlanıyor.

Türkiye’deki büyüme potansiyelini Apple Store’la birlikte daha iyideğerlendirmek isteyen teknoloji devi Apple, yakında açılacakmağazasıyla garanti sorununa da el atacak. Türk kullanıcılarının,yurtdışından aldıkları Apple ürünlerini kullanırken yaşadıkları en büyük sorunlardan birisi olan ‘uluslararası garanti’ sorununa çözüm bulmaya hazırlanıyor. Apple’ın Türkiye’de kendi mağazası olmadığı için yurt dışından alınan ürünlerindeğişiminde adres sıkıntısı yaşandığını tespit eden ABD’li şirket yönetimi, Apple’ın belirlediği şartlar ölçüsünde başka birülkeden aldıkları ürünleri için Türkiye’de servis sağlayacak.

YURTDIŞINDAN GELEN TELEFON

Özellikle iPhone ve iPad için verdiği garantiyi ülkelere göre sınırlayan Apple, ürünün alındığı yerden ya da Apple Store’dangerekli servis hizmetini almasını istiyor. Apple Store’un Türkiye’ye açılmasıyla birlikte yetkili adres sıkıntısı da ortadan kalmış olacak. Yurtdışından yolcu beraberinde getirilen iPhone’ların bir yıllık uluslararası garantisi Apple Store Türkiye’de olmadığı için kullanıcıların yaşadığı soruna da Türkiye’de açılacak Apple Store ile çözüm bulunmuş olacak.

Tim Cook açıklamıştı

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de gerçekleştirilen Goldman Sachs Teknoloji ve İnternet konferansında konuşma yapan Apple CEO’su Tim Cook, Türkiye’nin ilk Apple mağazasının yakın zamanda açılacağını açıklamıştı. Cook, Apple mağazalarının sıradan bir mağazadan çok öte bir şekilde konumlandırıldığını, mağaza kelimesinin bu yapıların anlamını ifade etmekte yeterli olmadığını söylemişti. Apple’ın ilk mağazasının yeni açılacak Zorlu Center’da yer alacağı belirtiliyor.

Gül’den özel rica

Geçtiğimiz yıl Türkiye’de büyümek için şirket kuran Apple, yerelleşme çalışmalarına hız verdi. En son Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret eden Apple yöneticisi John Couch, Türkiye ile yakından ilgilendiklerini söylemişti. Cumhurbaşkanı Gül ise Apple’ın Türkiye’ye ve Türk kullanıcılara daha fazla önem vermesi gerektiğinin altını çizmişti.

http://www.veteknoloji.com/magaza-ile-garanti-cozum-62924--.html
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...