Jump to content

Dosyalar Silindi


xaca123
 Share

Recommended Posts

Öncelikle Herkese iyi akşamlar, bugun laptopta boşta çalışma oranı %100 gösteriyordu bende araştırdım biraz combofix ile tarama yaptım ve olan sonra oldu combofix laptopta wireless dahi iptal etti. işletim sistemi w7 w7 temasını sılmıs w98 temasıyla şuan görev yöneticisini açtığımda 4-5 tane işlem gözüküyor ! laptopu alırken yanında 5 tane cd vermışler ne işe yaradıklarını bılmıyorum üzerlerinde 1-2-3 digerlerin üstüne bişi yazmıyor ! format atmakta istemiyorum pek sonucta orjınal işletim sistemi ile kayıt altında atsam format suan yazan kodu girsem tekrar kabul edermi ? veya silinen dosyaları geri getiremezmiyim sistem geri yükleme kitlenmiş acamadım onuda ! Edited by xaca123
Link to comment
Share on other sites

Öncelikle Herkese iyi akşamlar, bugun laptopta boşta çalışma oranı %100 gösteriyordu bende araştırdım biraz combofix ile tarama yaptım ve olan sonra oldu combofix laptopta wireless dahi iptal etti. işletim sistemi w7 w7 temasını sılmıs w98 temasıyla şuan görev yöneticisini açtığımda 4-5 tane işlem gözüküyor ! laptopu alırken yanında 5 tane cd vermışler ne işe yaradıklarını bılmıyorum üzerlerinde 1-2-3 digerlerin üstüne bişi yazmıyor ! format atmakta istemiyorum pek sonucta orjınal işletim sistemi ile kayıt altında atsam format suan yazan kodu girsem tekrar kabul edermi ? veya silinen dosyaları geri getiremezmiyim sistem geri yükleme kitlenmiş acamadım onuda !

 

O cd ler ile veyahut harddiskinde bir bölüm ayrılarak format için gerekli dosyaları sana göndermişlerdir. Sanırım senelerdir bilgisayara format atılmamış. Atılırsa iyi olur. Kullandığın windows 7 sürümü neyse aynı sürümü kurup o alttaki kodu girersen windowsun yine lisanslı olacaktır

Link to comment
Share on other sites

Boşta çalışma oranı %0 olursa zaten korkmanız gerekiyordu.

Ayrıca ComboFix dikkatli kullanılması gereken değil hiç kullanılmaması gereken bir program diye düşünüyorum. Hangi dosyayı silebileceği belli olmuyor, sistem dosyalarını bile silebiliyor.

Hangi dosyayı silmiş bilemeyiz, eğer ComboFix'in log dosyasını paylaşırsanız belki yardım edebiliriz.

Bir yandan da hiç uğraşmayın eğer ComboFix bütün sistem dosyalarını silmiş ise tüm dosyalarınıza virüs yayılmış olabilir.

Eğer format atarsanız ve tekrar orjinal key ile aktifleştirirseniz sistem orjinal olacaktır. Tabi yine aynı sürümü yüklemeniz gerekiyor.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...