Jump to content

Java Teknolojileri Derneği Kapandı


muhtar

Recommended Posts

Java Teknolojileri Derneği Kapandı

Mayis 2005'de kurulan ve verdigi seminerler ile tüm Javacilarin gönlünde taht kuran Java Teknolojileri Dernegi kapaniyor.

ayis 2005'de kurulan ve verdigi seminerler ile tüm Javacilarin gönlünde taht kuran Java Teknolojileri Dernegi kapaniyor.

7 Mart 2007 tarihinde alinan tasviye karari ile dernegin kapatilmasina karar verildi.

Konu ile ilgili java_trForumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınızgroups.com grubunda gerekli açiklamalar yapilmaya devam ediyor.

Açıklama

Java, ortaya çiktigi 1995-1996 yillarindan beri ivme kazanarak ilerleyen bir yazilim platformu. Internet'in begeni kazanmasi ve gelismesi, Java'nin dogal gelisim sürecini çok hizlandirdi.

Ilk Java kodunun yazilmasinin ardindan gelen 5-6 sene içinde, platformun bu denli hizli geliserek benimsenmesi yeni yeni is olanaklarini dogurdu. Java alaninda bircok yeni pazar olustu. Univeristelerin cogunlugunda C++ yerine Java ögretilmeye baslandi.

Bircok ilke imza atan Java Platformu, adeta bir bilgi okyanusu gibi. Yasadigimiz dönemde herseyi bilip, herseyden haberdan olmanin imkani yok. Bilginin çok hizli hareket ettigi bu devirde, problemler ve soru isaretleriyle vakit kaymetmeye de kimsenin tahammülü yok.

O halde, gelin JAVA platformu ve JAVA yazilim dili konusunda hep beraber tartisalim. Bilgilerimizi ve fikirlerimizi burada paylasalim, konumuzda beraber guclenelim. Burasi sorularimizi kolayca sorabildigimiz, birbirimize destek oldugumuz bir ortam olsun. Farkli ülkelerde, farkli deneyimlere sahip olan bireylerin degeri biçilmez deneyimleri ve bilgileriyle zenginlesen bir grup yaratalim. Sorularimiz soralim, Java konusunda strateji ya da politika konusalim. Neler olmali, neler olmamali tartisalim... Beraber ögretelim, beraber ögrenelim...

alıntı bir haberdir.

orjinal link ve kaynak: http://www.realhaber.com/news_detail.php?id=22600

Link to comment
Share on other sites

ben .NET 2003 BETA sürümü ilk çıktığında ve C#.NET ile ilk tanıştığımda Java nın sona ereceğini anlamıştım şu anda C# kullanıyorum ve çok memnunum gerekli bütün desteği alabiliyorum Java ya gelince Java2ME serisi hala kullanılabilir ama standart Java die bişe kalmadı sanmıyorum...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...