Jump to content

Kısa mesajla kartuş desteği


exit

Recommended Posts

Kısa mesajla kartuş desteği

3022593.jpg

Kısa mesajla kartuş desteği HP, yazıcılarını kullanan müşterileri için yeni bir hizmet başlattı. Kullanıcılar, toner ya da kartuşlarının bitmesi durumunda yazıcıları ile uyumlu kartuş modellerini kısa mesajla öğrenebiliyor. Bunun için, kısa mesaj içeriğine HP yazıp, sonrasında bir boşluk bırakmak ve yazıcının model adı ile numarasını girmek yeterli.

Örneğin, "HP Laserjet 1018" yazarsanız, Laserjet 1018 modeline uygun toner tipini öğrenebilirsiniz. Kısa mesajın Turkcell 2979'a gönderilmesi gerekiyor.

HP, markasını taşıyan ürünlerle birlikte orijinal sarf malzemelerinin kullanılmasını öneriyor. Dolum veya sahte sarf malzemeleri kullanıcılarına avantaj yerine şu dezavantajları getiriyor:

· Kartuş veya toner içinde kullanılan mürekkep kalitesinin iyi olmaması nedeniyle baskı kalitesinde bozulma ve kalitesizlik

· Herhangi bir kalite kontrol işleminden geçmemiş mürekkep ve toner nedeniyle azalan kartuş ömrü

· Kartuş içinde bulunan mürekkep ve toner miktarının az olması sebebiyle daha az miktarda sayfa basımı

· Kartuş içindeki mürekkebin akması veya kalitesizliği nedeniyle kullanılan cihaz aksamında meydana gelen zarar

· Yeniden doldurulan sarf malzemelerinin kullanılması nedeniyle cihazlarda oluşan hasarlardan dolayı cihazın garanti kapsamı dışına çıkması

HP, kullanıcıların yukarıda belirtilen dezavantajları göz önüne alarak, orijinal HP sarf malzemeleri kullanmalarını ve kendilerine dolum ürün satmayı öneren kişi ya da kuruluşlar ile her şeyden önce kendi hakları için mücadele etmelerini öneriyor.

hurriyetim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...