Jump to content

Yeni Microsoft'un eğitimleri BEA'de


exit

Recommended Posts

Yeni Microsoft'un eğitimleri BEA'de

3027274.jpg

Yeni Microsoft'un eğitimleri BEA'de Teknoloji konularında uzmanlaşmış eğitim kurumlarından Bilişim Eğitim Merkezi, Bilişim Enterprise Academy (BEA) programı eğitimlerine başlayacağını duyurdu. Microsoft İşbirliği ile geliştirilen BEA eğitim programının ilk ayağı Office 2007 eğitimleri ile başlayacak.

Microsoft Gold Certified Eğitim partneri olan Bilişim Eğitim Merkezi, ilk ayağını Microsoft Türkiye işbirliği ile geliştirdiği "Bilişim Enterprise Academy" (BEA) eğitimlerini başlatıyor. BEA, Kurumsal şirketlerin, büyük ve orta ölçekli kobilerin "profesyonel bilgi çalışanlarının" eğitim ihtiyaçlarına çözüm sunmayı hedefliyor. BEA, Kurumsal şirketler ile büyük ve orta ölçekli şirketlerde Profesyonel bilgi çalışanlarının maksimum verimlilik ve kariyerlerinde ilerlemelerine yönelik eğitimleri kapsıyor. BEA, şirketlerde iş kaybını en aza indiren, eğitimli çalışanlar ile iş verimliliğini maksimuma çıkaran bir eğitim modeli olarak hizmet veriyor olacak.

Office'in pratik dünyası

BEA Microsoft Office 2007 eğitimleri; bireysel üretkenliği artırarak zaman ve yerden bağımsız olarak birlikte çalışmayı basitleştiriyor. Günlük iş süreçlerini düzenlemeyi ve kurumsal içerik yönetimini verimli bir şekilde yapmayı sağlıyor. İş anlayışını yaygınlaştırarak kaliteyi yükseltmek isteyen profesyonel bilgi çalışanlarına önemli bir iş verimliliği ve zaman avantajı sağlayacak.

Bilişim Enterprise Academy (BEA) eğitim programı tamamen zaman bağımlılığını ortadan kaldıran bir yapıya sahip. Örneğin Finansal Excell eğitimi almak isteyen katılımcılar diğer Office programlarını alarak zaman kaybetmek yerine tamamen amacına yönelik olan eğitimleri 1 ila 3 gün arasında alabilecekler.

İş, aile ve kendi üçgeninde zaman sıkıntısı olan profesyonel bilgi çalışanlarına zaman tasarrufu sağlayan BEA, ekonomik kazanç sağlamasının yanında amaca yönelik profesyonel bir eğitim almalarını sağlıyor. BEA eğitim programına katılmak isteyenlerin MS Office programlarında belli bir seviyede olması gerekiyor. Seviye tespit sınavlarından sonra hangi aşamada olduğu belirlenen katılımcı kendine en uygun eğitim programına alınıyor.

Katılımcılar 3 ila 9 kişilik sınıflarda, bilişim eğitimleri için son teknoloji ile özel olarak dizayn edilmiş eğitim sınıflarında eğitim alacaklar. Detaylı bilgiye http://www.bilisimegitim.com adresinden erişilebilir.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...