Jump to content

Sağlıkçılara özel bilgisayar kampanyası


muhtar

Recommended Posts

Sağlıkçılara özel bilgisayar kampanyası

Sağlık Bakanlığı, VakıfBank, Intel ve Microsoft İşbirliği ile Sağlık Bakanlığı Çalışanlarına ve Emeklilerine Özel ‘Acil Bilgisayar Desteği’ projesini hayata geçiriyor. 15 Şubat’ta başlayan kampanya, 15 Haziran’a kadar geçerli olacak.

300 bini aşkın Sağlık Bakanlığı çalışanı ve emeklisi, doktor, diş hekimi, eczacı, ebe, hemşire, tekniker, teknisyen, idari ve diğer tüm personeli kapsayan proje kapsamında farklı fiyat ve konfigürasyonda 4 masaüstü ve 4 dizüstü bilgisayar modeli olmak üzere toplam 8 ayrı seçenek bulunuyor.

Kampanyadaki bilgisayarların masaüstü modelleri Casper, Dell (Kont Bilgisayar) ve HP (Sentim Bilişim Teknolojileri) tarafından, dizüstü modelleri ise Vestel, Fujitsu Siemens (Yönsis) ve Toshiba (TNB) tarafından sunuluyor.

Projede masaüstü bilgisayarlar için 479 USD’den 1163 USD’ye kadar, dizüstü bilgisayarlar içinse 867 USD’den 1136 USD’ye kadar fiyat aralıkları mevcut.

Sunulan tüm ürünler peşin, VakıfBank kredi kartları ya da bireysel kredi kullanılarak alınabiliyor. 24 aya varan taksit seçeneğinin sunulduğu kampanyada ürünleri satın almak için Türkiye genelindeki Vakıfbank şubelerine ve www.vakifbank.com.tr adresine başvurulabiliyor. Ayrica 444 0 724 numaralı VakıfBank Çağrı Merkezi’nden de detaylı bilgi alınabiliyor.

‘Acil Bilgisayar Desteği’ kampanyası kapsamında, farklı ihtiyaçlar için uygun fiyatta hem yerli hem yabancı model seçenekleri bulunuyor. Bakanlık çalışanları ve emeklileri kendilerine uygun buldukları modeli tercih edebiliyorlar.

alıntı haberdir

haberin kaynağı ve orjinal linki : http://www.yenisafak.com.tr/bilisim/?q=1&c=10&i=30514&Sa%C4%9Fl%C4%B1k%C3%A7%C4%B1lara/%C3%B6zel/bilgisayar/kampanyas%C4%B1

SAĞLIK BAKANLIĞI BİLGİSAYAR KAMPANYASI ŞARTLARI

1.) Kampanyadan Sağlık Bakanlığı çalışan ve emeklileri yararlanabilecektir.

2.) Kampanya kapsamında bir kişi en fazla 4 adet bilgisayar alabilecektir.

3.) Bilgisayar satınalma talepleri tüm VakıfBank Şubelerine yapılabileceği gibi VakıfBank Kredi Kartı olanlar İnternette www.vakifbank.com.tr adresinden de talepte bulunabileceklerdir.

4.) Bilgisayarlar VakıfBank Kredi Kartlarıyla peşin veya 24 aya kadar taksitle, VakıfBank Tüketici Kredisi veya nakit ödeme suretiyle satın alınabilecektir. VakıfBank dışındaki bankaların kredi kartlarıyla ödeme kabul edilmeyecektir.

5.) Kredi kartıyla satın alımlarda aynı zamanda Vakıfpara kazanılacaktır.

6.) Ödemelerde VakıfBank Kredi Kartının bilgisayar satın alan kişiye ait olması zorunluluğu aranacaktır.

Bilgisayar satın alan kişi dışındaki birine ait Vakıfbank Kredi Kartıyla ödeme yapılması talebi kabul edilmeyecektir.

7.) VakıfBank kredi kartı olmayanlar VakıfBank Şubeleri’ne başvurmak suretiyle, hem kredi kartı hem de bilgisayar satın alma talebinde bulunabileceklerdir.

Kredi kartı başvuruları en kısa sürede sonuçlandırılarak, kart teslimi beklenilmeden bilgisayar sipariş işlemleri aynı anda tamamlanacaktır.

8.) VakıfBank Kredi Kartı olup, bilgisayar bedeli kadar kullanılabilir (açık) limiti olmayanların limit artırım ve bilgisayar sipariş işlemleri herhangi bir VakıfBank Şubesi’ne başvurularak yapılabilecektir.

Ürünler ve kampanya hakkında daha fazla bilgi için

http://vbshop.vakifbank.com.tr/detay/saglikurun.html

Link to comment
Share on other sites

Please register to see this content.

Artıları şöyle sıralanabilir :

* 1136 $ + kdv ye t7200 işlemcili ve 1 gb ram li toshiba güzel duruyor.

* Microsoft Vista Home premium türkçe lisansı

* Microsoft Office 2007 akademik türkçe lisansı

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...