Jump to content

Rehine - Alpha Dog


mavikiz

Recommended Posts

Boşa geçirecek bolca zamanı olan Johnny ve çetesi, alkolün sarhoş edici etkisinin verdiği rahatlıkla bir partiden diğerine koşturarak yeni heyecanlar ararlar. Günün büyük kısmını idolleştirdikleri gangster ve çete reislerinin davranışlarını kopya etmekle geçirirler. Rehine bir grup gencin yaşamındaki herşeyin aniden kontrolden çıktığı 72 saatin izini sürüyor.

262442.jpg

KONU :

Çete kültürüne özenen gençlere gerçekçi bir bakış

Ufak çaplı uyuşturucu ticareti yapan ukala ve dikbaşlı genç Johnny Truelove, Los Angeles ın San Gabriel Vadisi nde genellikle seçkinlerin oturduğu zengin semtlerde, genç bir suçlunun yaşayabileceği en güzel Amerikan rüyasını yaşamaktadır. Boşa geçirecek bolca zamanı olan Johnny ve çetesi, alkolün sarhoş edici etkisinin verdiği rahatlıkla bir partiden diğerine koşturarak yeni heyecanlar ararlar.

Taklit etmeye çalıştıkları iyi yaşam modelini rap müzikten, video oyunlarından ve filmlerden ödünç alırlar. Günün büyük kısmını idolleştirdikleri gangster ve çete reislerinin davranışlarını kopya etmekle geçirirler. Johnny nin bol parası, heyecan verici bir işi, kollarında her gün başka bir güzel kız ve arkadaşlarının başını döndürecek kadar çok uyuşturucu stoğu vardır.

Kendi yarattıkları evrenin merkezinde yaşamlarını sürdüren Johnny ve arkadaşları, yaptıkları hiçbir işin sonucunu düşünmezler. Oysa sıcak ve yakıcı Kaliforniya güneşi altındaki o üç gün boyunca, hiç hesaplamadıkları gelişmeler ardı ardına yaşanacaktır.

Tür: Aksiyon

Süre: 122 dakika

Yönetmen: Nick Cassavetes

Senaryo: Nick Cassavetes

Görüntü Yönetmeni: Robert Fraisse

Müzik: Aaron Zigman

Oyuncular: Ben Foster, Shawn Hatosy, Emile Hirsch, Christopher Marquette, Sharon Stone, Justin Timberlake, Anton Yelchin, Bruce Willis, Olivia Wilde, Heather Wahlquist

Yapım: 2006, ABD

Dağıtımcı: UIP Filmcilik

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...