Jump to content

Kirli Sırlar - The Good Shepherd


mavikiz

Recommended Posts

Edward Wilson ve arkadaşları dünyanın en güçlü gizli örgütünü meydana getirirlerken, CIA’nin gizli kurucularından biri olarak, örgütün merkezinde çalışan Edward’ın doğası gittikçe yıpranır. Wilson örgütün deneyimli casuslarından biri olarak ün kazanır. Ancak, kendisini ülkesine adamasının oldukça büyük bir bedeli de vardır. Karısı Clover ve oğlunun artan endişesi bile bu yoldan onu ayıramaz.

262473.jpg

KONU :

Amerika nın en acımasız istihbarat teşkilatının içyüzü

Edward Wilson, çocukluğundan bu yana içine yer eden sağduyu ve bağlılıkla, sır tutmanın önemini bilen bir vatanseverdir. Hevesli ve duyarlı genç, 1939 da Yale Üniversitesi nde, geleceğin liderlerini yetiştiren gizli kardeşlik cemiyeti Kurukafa ve Kemikler e katılır.

Yeni üyeleri izleyen haber alma örgütü için Wilson ın keskin zekâsı, lekesiz adı ve Amerikan değerlerine olan içten bağlılığı, onu haber alma konusunda baş adaylardan biri haline getirir. ve bu idealist genç adam, 2. Dünya Savaşı sırasında CIA in öncüsü olan Strateji Servis Ofisi nde çalışmaya başlar. Ardından da, arkadaşlarıyla birlikte dünyanın en güçlü gizli örgütünün kurucuları arasına girer. Bu, hem Wilson un yaşamının akışını, hem de günümüzün jeopolitik oluşumunu etkileyecek bir karardır.

Kurucu olarak örgütün merkezinde çalışan Edward, idealizminin, giderek artan şüpheciliğinin ve yıllarca süren soğuk savaşın da etkisiyle gitgide yıpranır. KGB deki kendi konumundaki rakibiyle küresel bir santranç oyununda mücadele ederken, örgütün deneyimli casuslarından biri olarak ün salar. Kendisini tümüyle ülkesine adamasının bedeli büyüktür. Yine de, eşi Clover ve oğlu Wilson ın endişeleri bile, onu işi için her şeyi feda etmeye mecbur eden bu yoldan ayıramayacaktır.

Tür: Aksiyon

Süre:

Yönetmen: Robert De Niro

Senaryo: Eric Roth

Görüntü Yönetmeni: Robert Richardson

Müzik: Marcelo Zarvos, Bruce Fowler

Oyuncular: Matt Damon, Angelina Jolie, Robert De Niro, Alec Baldwin, Tammy Blanchard, Billy Crudup, Keir Dullea, Sir Michael Gambon, Martina Gedeck, William Hurt

Yapım: 2006, ABD

Dağıtımcı: UNP Filmcilik

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...