Jump to content

Bir İhtimal Daha Var


mavikiz

Recommended Posts

Mercan, Kenan, Faruk, Asım, Gökhan ve tabii ki Alev; Üsküdar Musiki Cemiyeti’nden yılların alt edip dört bir yana savurduğu altı dost, kalplerinde herşeyden üstün tuttukları müziklerini -belki de son kez- dünyaya duyurabilmek için, yurdumuza teşrif etmekte olan büyük bir yıldızın konserini basmaya karar verirler.

262445.jpg

KONU :

Üsküdar Musiki Cemiyeti nden 4 Eski Üstad, Dünyaca ünlü bir starın konserini basmaya kara verirse ne olur? Neyzen, Üsküdar Musiki Cemiyeti nde Ud üstadıdır. İstanbul un yozlaşması, Türk Sanat Müziği nin yok olması ve ölen kızına verdiği söz sebebi ile eski ekibi yeniden toplamaya karar verir.

Her biri konusunda üstad olan saz arkadaşları Kenan, Asım, Faruk ve Gökhan, seneler sonra bu vesile ile tekrar biraraya gelirler. Şimdi Tek eksikleri senelerin yıldızı Alev dir. Amaçları Madonna nın İstanbul daki yapılacak ve tüm dünyada naklen yayınlanacak konserini basmak ve bu konserde Türk Sanat Müziği gösterisi yapmaktır.

Tür: Komedi

Süre:

Yönetmen: Uğur Uludağ

Senaryo: Uğur Uludağ

Görüntü Yönetmeni: Gökhan Tiryaki

Oyuncular: Savaş Dinçel, Müjdat Gezen, Mustafa Alabora, Osman Yağmurdereli, Hülya Avşar, Volkan Severcan, Adrian Sparks, Kostas Sommer, Asuman Dabak, Yosi Mizrahi

Yapım: 2006, Türkiye

Dağıtımcı: Bir Film

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...