Jump to content

W7 Seçmeli Aktivasyon Entegresi


lavkayoll
 Share

Recommended Posts

Beyler ben acaba windows 7 dvd sindeki enterprise sürümüne isteğe bağlı kms aktivasyon entegre edebilir miyim ve nasıl entegre edilir onu merak ediyorum ben forumda gezinirken bununla alakalı 3 yöntem duymuştum:
1-) Setupcomplate.cmd editleme metodu.
2-) Windows/setup/scripts metodu
3-) Kurulum sonrası komut çalıştırma methodu vs.
Bunlarla alakalı mıydı değil miydi bilmiyorum ama mümkünse biri yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar enterprise sürümüyle ilgilenmemin en büyük sebebi benim dayımın şirketinin olması, şirketteki bilgisayarlarından birinin bozulması ve benim orada dayıma bir teknik servis görevi görmemdir. Herkes inşallah enterprise sürümüyle ilgili açtığım konulardan bıkmamıştır.(Şahsen ben bıkmadım). Ve malumunuz enterprise sürümü de şirketler için tasarlanmış olan bir sürümdür.
Link to comment
Share on other sites

Kibarca söylüyorum: Niçin kimse yardım etmiyor? Şu ana kadar cevapların havada uçuşması lazım. Forumdaki kullanıcılar artık nedense açtığım konulara ilgisiz kalıyor. Acaba düşündüm de neden diğer konulara binlerce yanıt geliyor da benim konularıma bir tek yanıt bile gelmiyor? Acaba benim açtığım konular insanlara boş mu geliyor yoksa eğlenceli mi? İmkansız değil arkadaşlar böyle birşey. Komedi yaptırmayın bana. Millet az kalsın bana "Şansını fazla zorlama çalışta kendin yap" diyecek ben de tıpkı Leyla ile Mecnun gibi "Buda mı gol değil arkadaşlar" diyeceğim. Yahu benim ilgisizliğe tahammülüm yok arkadaşlar sanal ortamlarda kusura bakmayın.

Konuya bir bakalım. Konu sınav sorusu gibi geldi ya(!) Windows 7 nin Enterprise veya herhangi bir sürümüne seçmeli aktivasyon eklemek. Ne var bunda. Bir komut dosyası vereceksiniz (cmd vb.) veya bir anlatım yapacaksınız. Bu kadar. Bu yukarı da anlattığım methodlardan biri olabilir ve belki de bunlara hiç gerek kalmayacak ve tamamen onlarla ilişkili olacak ne malum? Böylece ben de boşyere konu açmış olacam ve ben komik duruma düşeceğim. Enterprise deyince korktunuz sanırım ama katılımsızcılığın sınırlarını zorlamamız bu site için gerekmez mi?

Edit: Moderatör arkadaşlardan eğer üslubum sert ise ve yeterince öfkeden saçmaladıysam çok ama çok özür dilerim.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...