Jump to content

Tabletler, Flash Ve Bazı Video Formatları Desteği


temmuz
 Share

Recommended Posts

Smarttab STC15 Premium 1GB DDR3 8GB yada Mobee S900'ü almayı düşünmekteyim. Smarttab STC15 Premium 1GB DDR3 8GB Mobee S900'e göre biraz daha pahalı ama aksesuar hediyelerini ve bilhassa normal USB girişini düşündüğümüzde avantajları ağır basıyor (Ayrıca Ram bunda 1GB Mobee S900'de 512 MB). Ancak kafama takılanlar Smarttab STC15 Premium 1GB DDR3 8GB açıklamalarında belirtildiği üzere sadece MPEG1/2/4, H263, H264, VC1, Real, Video, Mation JPEG video formatlarınımı destekliyor? WMV ve AVI (Divx, Xvid vs) desteklemiyormu (Mobee S900 bunları desteklemekte)? Ayrıca Flash desteği varmı (Mobee S900'de Flash 11 desteği var.)? Birde açıklamalarda micro SD kullanmını TF (Herhalde TransFlash) olarak belirtiyor. Şimdi bu normal micro SD'leri desteklemeyip sadece TF özellikli olanlarını destekliyor anlamınamı geliyor yoksa normal olanlara ek olarak TF olanlarıda destekliyor anlamınamı geliyor.
Benim için vİdeo desteği kapsamı (Özel bazı işlerde kullanacağım, düğün salonlarında slayt gösterileri gibi..) ve Flash desteği (Uzaktan evimdeki IP kameraya bakacağım) çok önemli. Yani olmazsa olmazlar (Ve bunlar Mobee S900'de var ama diğerinin normal USB girişe sahip olması ve 1GB ram'i çok cazip. Ayrıca kılıf ve kablo hediyeleri falan..)..
Smarttab STC15 Premium 1GB DDR3 8GB Android 4.0, Mobee S900 Android 4.03 olarak belirtiliyor. Bu durumda 4.03 işletim sisteminde Flash 11 ve WMA, AVI video formatları desteklenirken 4.0'da bunlar olmayabilirmi? Flash ve bazı video formatlarının desteklenmesi herhalde doğrudan donanımla ilgili değilde işletim sistemi ile ilgili olmalı değilmi? Bu sorulara cevap olarak hayretki web'de hiç bir bilgi bulunmuyor (Yada ben bulamadım.). Bilenler ve kullananlardan cevap rica ediyorum.
Not: Konu işletim sistemi yada yazılım bölümlerini gerektiriyorsa lütfen silinmesin ve aktarılsın.
Link to comment
Share on other sites

Size direk olarak bu tableti tavsiye ederim. Bu siteden paypal hesabı ile alıyorsunuz. Onlar çinden sizin için getirtiyorlar. Burada 289 tl. Başka mağzalardada mevcut. Yani yok benden çinden beklemem türkiyeden alacağım diyorsan en düşük fiyat veren 377 tl

[b] Ainol Novo Aurora2[/b]


[img]http://www.tabletburada.com/261-1667-large/ainol-novo-aurora-2-tablet-bilgisayar.jpg[/img]


Çinden getiren:
[CODE]http://www.tabletburada.com/tablet-pc-modelleri/261-ainol-novo-aurora-2-tablet-bilgisayar.html[/CODE]

Türkiyede bulunan:
[CODE]http://www.akakce.com/bilgisayar-tablet-pc/en-ucuz-ainol-novo-aurora2-fiyati,840541.html[/CODE]

[img]http://www.tablet.evi.com.tr/uploads/yuklemeler/d.jpg[/img]

[img]http://www.ainol.com.tr/style/images/art/aurora2213.jpg[/img]

Edited by &ULTİMATE&
Link to comment
Share on other sites

Gerçekten süpermiş ama;
1- Bazı androidler 3g modem seçiyormuş.
Benim modemim Avea Jet MF 190.. Acaba desteklermi? Bunu nereden öğrenebiliriz?
2- Eğer geldiğinde küçük bir kusuru varsa (Ekranda leke gibi falan) ne yapabiliriz? Daha sonrasında garanti durumları falan nasıl olabilir?
3- Paypal hesapları ile ilgili en küçük bilgiye sahip değilim. Nasıl oluyor ve bu hesabı nereden açıyoruz? Bu tableti alırken ödeme paypal ile nasıl yapılıyor? Önce ödememi?.. Gelmeme riskİ hiç yokmu ve ne kadar sürede gelebiliyor (Gerçi verdiğin linki henüz incelemeden soruyorum ama yinede cevaplarsan sevinirim)?
Teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

Niyetim flood yapmak değil ama bana acele cevap gerekiyor? İlk mesajımda yazdıklarımın cevaplarını yokmu bilen? Ve eğer Smarttab STC15 Premium 1GB DDR3 8GB, Android işlemi 4.0 ise (Bazı 4.03'lerde 4.0 olarak ifade edilebiliyor) bunu 4.03'e yülseltme imkanım olurmu?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...