Jump to content

Mini Dv Camcorder Driver.. Win8'mi 64Bit'mi Sorun?


temmuz
 Share

Recommended Posts

Oldukça eski mini DV bir kameram var, Samsung Mini DV VP-D353.. Şimdiye kadar XP, Vista ve Win 7'de bir driver problemi olmadı ama bugünlerde Win 8'e geçtikten sonra böyle bir problem yaşamaktayım. Web'de bulduğum en son driver'larını (En son olanıda 2007 Tarihli.) denedim ama sonuç alamadım. Driver'ın kurulumu sanki normalmiş gibi (Hata mesajı yada bir uyarı olmadan) tamamlanıyor; pencere ilerleme bittikten sonra kapanıyor (Olumsuz mesaj yok ama kurulum başarı ile tamamlandı mesajıda yok.). Sonuçta aygıt yöneticisinde sarı ünlem işaretinde bir değişme olmuyor; sistem kameramı sağlıklı tanımıyor.
Uyumluluk modlarını denememde bir çözüm getiremiyor. Ama problemin Win 8 nedenli uyumsuzluk olduğuna emin değilim. Çünkü yeni sistemim 64 bit ve daha önceki driver problemi yaşamadığım sistemlerin tamamıda 32 bit idiler.
Şimdi kabahat hangisinde? Win 8'demi yoksa 64 bit'temi? İngilizcem yetersiz olduğu için web'de arzuladığım bilgilere ve çözümlere ulaşamadım. Birileri yardımcı olursa iyi olur. En azından düşüncelerinizi bekliyorum.
Not: Konunun açılacağı yer konusunda çelişki yaşadım ve Sohbet, Donanım ile Yazılım arasıda gidip geldim. Sonunda 'Yazılım'da karar kıldım. Yanlış bölüm ise lütfen silmeyiniz ve doğru bölüme aktarınız. Edited by temmuz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...