Jump to content

Slimcomputer 1.3.22099.55044


77gün
 Share

Recommended Posts

[center][font="Arial Black"][size="4"][color="#FF0000"]SlimComputer 1.3.22099.55044 Portable[/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/Kcjr2.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :5.39 MM
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][center]SlimComputer Eğer bilgisayarınıza instaleld herhangi bir istenmeyen yazılım kurtulmak yardımcı olmak için tasarlanmış basit bir yazılım çözümüdür. Eğer hizmetleri devre dışı bırakmanıza izin düğmeli kontroller ile sisteminizi optimize, bağlantıları kaldırmak ve hiç istemediğin yazılımı kaldırmak. SlimComputer deneme yazılımları, adware, araç çubukları, istenmeyen start-up girişleri ve bir PC'den diğer gereksiz öğeleri kaldırır. SlimComputer bulut teknolojisi ve PC programları gereksiz hangi hakkında öneriler sunmak için toplum geribildirim kullanır.

Gerçek zamanlı tarama ve bir toplum kaynaklı veri bulut canlı bir akış kullanarak, SlimComputer PC'de öğeleri değerlendirir ve PC performansını artırmak için özel öneriler sunuyor.

SlimComputer ana penceresinde vadede tarama düğmesinin bir tıklama ile, tüketiciler, start-up öğeleri ve araç çubukları onların PC isteğe bağlı olarak hangi yazılımı hakkında bilgi almak.

SlimComputer gelen etkileşimli değerlendirmeler, kullanıcı tabanlı topluluğu bir wireless PC üzerinde her maddenin işlevi ve kullanışlılığı hakkında bilgi verir. Kullanıcılar alacak ve bütün SlimComputer program dahilinde yazılım ve oranı uygulamalarının çeşitli parçalar hakkında öneriler yapabilir.

Bu toplum tabanlı geribildirim ve sosyal altyapı sisteminin diğer PC temizleme ve yardımcı programları SlimComputer ayırır. Kullanıcı derecelendirme toplum kaynaklı verilerin bir ağ oluşturuyor. Toplum kaynaklı veriler dinamik bir veri bulutunun içine beslenmesini Her dakika.

Her yeni araç çubuğu, promosyon, özel hizmeti - hatta spyware ve adware - anında Katalogda edilir. En kısa sürede bilgisayar çevrelerinin bir şey hakkında bildiği gibi, SlimComputer bunu biliyor ve bunun için bir profil oluşturur.

Her zaman bu contributivee bulut erişerek, SlimComputer verilen herhangi bir bilgisayar için özelleştirilmiş bir temizlik profil oluşturur. Buna ek olarak, SlimComputer Windows araçlarını yerleşik, güçlü ve devre dışı yeniler start-up, araç çubukları ve tek bir tıklama ile kısa yollara erişim için tek bir pano da sağlar.

Uygulamaları ve onların faydası konusundaki topluluk tabanlı geribildirim ile SlimComputer vazgeçilmez bir genel işletim sistemi performansını artırmak için program ve start-up hızıdır.

Burada "SlimComputer" bazı temel özellikleri şunlardır:

· İstenmeyen Yazılım Kaldır
· Kaldır Deneme Teklifler
· Kaldır Araç Çubukları
· Reklam Bağlantıları Kaldır
· Gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma [/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/Nu5l2.png[/img][/center][center][code]http://turbobit.net/fnjpfmovypz1.html[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/7lgNT.png[/img][/center][center][code]http://letitbit.net/download/61965.60997306132a0ca914b62adbc38c/SlimComputer_1.3.22099.55044_Portable.rar.html[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...