Jump to content

Jetbrains Dottrace Performance


77gün
 Share

Recommended Posts

[center][font="Arial Black"][size="3"][color="#FF0000"]JetBrains dotTrace Performance 5.2.1100.84[/color][/size][/font][/center][center][img]http://i.imgur.com/0DB4h.jpg[/img][/center][center][img]http://i.imgur.com/FXUyB.png[/img][/center][center][size="2"][quote][font="Arial Black"]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :26 MB
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][center]dotTrace. NET uygulamaları için basit ve hızlı performans ve bellek profilleyicilerini bir ailedir. Bizim son sürümü, dotTrace Performans, yardımcı olur. NET geliştiricilerinin hızlı performans darboğazları bulmak ve uygulamaları optimize etmek için en iyi yolu seçin.

dotTrace Performans. NET Framework uygulamaları çeşitli performans darboğazları algılanmasına yardımcı olur.

Herhangi NET uygulama Profiline: Profili hedeflemesi uygulamalarının performansını NET Framework 1,0-4,0, Silverlight 4 veya NET Compact Framework 3.5...
Profil yerde: Yerel bilgisayarınızdaki bilgileri uygulamaları veya uzaktan otomatik bir yardımcı program ile.
Çoklu profil modları: yüksek doğruluk ve karmaşık iş mantığı analiz line-by-line profilleme için izlemeyi, hızlı profilleme için numune alma modunu seçin.
Clear veri gösterimi: anlık veri profilleme analizi düzene çeşitli görünümler arasında seçim yapın.
Hızlı darboğazları Algılama: verimli kullan, kolay filtreleme, akıllı arama ve kullanışlı kaynak önizleme yararlanın.
Birden fazla sekmeleri kullanın: Belirli bir çağrı ya da performansına odaklanmak için ayrı bir sekmede bir şüphelinin fonksiyonunun tüm çağrılar açın.
Annotate anlık: daha sonra bunları gözden geçirmek için seçilen işlevlerine metinsel açıklamalar oluşturun.
Performans artışı tahmin edin bir darboğaz çıkarmadan genel performansını nasıl etkileyeceğini hemen tahmin - Anlık görüntüyü yeniden hesaplamadan.
Profil karmaşık masaüstü ve sunucu uygulamaları: - sunucu ölçekli anlık Survive. Büyüklüğü yüzlerce GB'a kadar Süreci anlık.
Hız ve doğruluk: dotTrace tarihinin en hızlı ve en doğru profil keyfini çıkarın. Profiler içinde harcanan zaman için hesap için Yüksek Hassasiyet modu kullanın.
Visual Studio ve ReSharper ile entegrasyon: Sağ Visual Studio 2005, 2008 veya 2010 yılı içinde gelen bilgileri uygulamaları. Doğrudan Visual Studio ve kaynak dosya için bir anlık bir işlevden gidin. Hızlı Profili ünite testleri ReSharper ile çalışıyor. [/center][/quote][/size][/center][center][img]http://i.imgur.com/8PoFv.png[/img][/center][center][code]http://netload.in/dateiGO1KWiRN1e.htm[/code][/center][center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...