Jump to content

Bir Dost Tavsiyesi: Baymak'tan Uzak Durun.


temmuz
 Share

Recommended Posts

[quote]59 Yaşındayım ve böylesine ciddiyetsiz çalışan firmaya ilk kez rastlıyorum. Baymakı adı için almıştım. Oysaki sözkonusu olan ürünler pazarda yada sokak başlarında, işportadada satılmaktalar ve keşke oralardan alsaydım. Herhalde daha kötüsü olmazdı. En azından sözde servisinizi aramak için onca telefon parası ödemez ve sinir harbi yaşamazdım.
Demek sadece reklam ve müşteriyi aldatma konusunda başarlısınız. Gerçi ben bunu ilk günden öğrendim fakat ne yazıkki benim için iş işten geçti. Ama belki tam böylede değil. Çünkü Baymakı tanımış oldum ve bir doğalgaz projemizde Baymak'tan uzak durdum; hiç olmassa böyle bir kazanç elde etmiş oldum.
Şikayetim konusu olan ürünleri ve şikayetlerimin ayrıntıllarını buraya yazmıyorum. Zaten gereksiz ve arıza kayıtlarım incelendiğinde bunlar görülecektir.
Bu saatten sonra sizden hizmet ve bir çözüm falan beklemiyorum. Günah çıkarma yoluna gidecekseniz onada ihtiyacım yok.
Sadece sizi şiddetle kınıyorum ve bu sebeple yazıyorum.
Bu arada, resmi sitenizde 444 0 235 şikayet numarası olarak verildiği halde orada şikayetler kabul edilmiyor. Baymakı neresinden ele alsak adeta dökülüyor mübarek!..

A.S.
Tel: ............
............
[/quote]

Hele kalp ve tansiyon rahatsızlıklarınızda varsa karşınıza çıkarsa gözlerinizi, ismini duyarsanız kulaklarınızı kapatmanızda hayati önem bulunmaktadır. Söylemedi demeyin..
Link to comment
Share on other sites

Benden de bir dost tavsiyesi Buderus ve Boshtan şaşmayın derim. Gerçi Buderus ve bosh artık birlikte çalışıyor.

Bizim apartman 8 daireli. Bizde Buderus Gb012 modeli takılı. Diğer 7 dairede Baymak var. Kışın bizim fatura diğer dairelere göre 50 ile 150 tl arasında, daha az gaz yakıyordu. Üstelik briçoğu kombiyi günlük belli saatlerde çalıştırıyordu. Bizim kombi bir kış boyunca hiç kapanmadı.

Onlar kombiyi 1800 e aldılar. Toplu şekilde. Hatta bizede kızdılar. Bize katılmıyorsunuz diye. Biz ise 2100 tlye aldık. Aradaki 300 tllik farkı 3 ayda kapattık. Şimdi hepsi bin pişman :) Bize imreniyorlar. Artı bir 150 tl daha verip modilasyolu bir oda termostadı aldım. Benim yakıt dahada düştü ve komfor arttı :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...