Jump to content

Türkiye Portekiz Maçı Bu Akşam


vjugur
 Share

Recommended Posts

[img]http://media1.digiturkplay.com.tr/posters/2012525101152872.jpg[/img]

[i][b]
2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlanan A Milli Takımımız, bu akşam, Portekiz karşısında çıkacak.Portekiz Türkiye Maçı canlı anlatımı ile tüm detayları bu sayfadan takip edebilirsiniz.İşte Portekiz Türkiye Maçı tüm detayları...

2014 Dünya Kupası elemelerine hazırlık kapsamında yurt dışında kamp yapan A Milli Takımımız bugün dördüncü hazırlık maçında Portekiz ile karşılaşacak. Portekiz'in Lizbon şehrindeki Estádio da Luz Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İsviçre Futbol Federasyonu'ndan Stephan Studer yönetecek. Studer'in yardımcılıklarını Manuel Navarro ve Sandro Pozzi yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Joao Ferreira. İnternet sitemizden canlı anlatılacak karşılaşma TRT Spor ve Lig TV'den naklen yayınlanacak.

A Milliler 493. maçına çıkacak

A Milli Takımımız, Portekiz ile deplasmanda oynayacağı özel maçla birlikte 493. karşılaşmasına çıkacak. Milli Takım 89 yıllık tarihinde, 259'u resmi, 233'ü özel olmak üzere geride kalan toplam 492 maçta 177 galibiyet, 116 beraberlik alırken, 199 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekibimiz bu maçlarda toplam 637 gol atarken, kalesinde ise 736 gol gördü.

- Son golümüzü 1965'te attık -

Daha önce Gürcistan'ı 3-1'le geçen, Finlandiya'ya 3-2 ile boyun eğen Ay-Yıldızlılar, son olarak Bulgaristan'ı 2-0'lık skorla mağlup etmişti. Kadrosunda Real Madrid'den Cristiano Ronaldo, Beşiktaş'tan ise Hugo Almeida ile Quaresma'yı bulunduran Portekiz'le bugüne kadar 7 kez karşılaştık. Sadece 1 kez (1955'te 3-1) kazandık, hiç berabere kalmadık ve 6 kez mağlup olduk. Rakibimize son golümüzü ise 24 Ocak 1965'te 5-1 yenildiğimiz maçta atmıştık.

- Gol silahımız Burak -

Süper Lig'de geçen sezon rakip fileleri 33 kez havalandıran Trabzonspor'un yıldızı Burak Yılmaz, sezon bitmesine rağmen hala formda olduğunu A Milli Takım'da da kanıtladı. Portekiz'le yapacağımız önemli hazırlık sınavı öncesi Burak, şu ana kadar oynanan 3 maç sonunda toplamda 3 kez gol sevinci yaşadı. Bir ara bugünkü rakibimiz Portekiz'in yıldızı olan ve İspanya'da 46 gol atan Ronaldo ile Altın Ayakkabı'da kapışan tecrübeli forvetin bu akşamki nasıl bir performansı göstereceği de, merakla bekleniyor.

MUHTEMEL 11'LER

PORTEKİZ: Eduardo, Coentrao, Rolando, Pepe, Alves, Moutinho, Veloso, Meireles, Nani, Ronaldo, Almeida.

TÜRKİYE: Volkan, Caner, Egemen, Semih, Hamit, Nuri, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Arda, Umut, Burak.

STAT: Estadio da Luis
SAAT: 21.45
HAKEM: Stephan Studer ( İsviçre )[/b][/i]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...