Jump to content

Parrot araç kiti hediyeli


exit

Recommended Posts

Parrot araç kiti hediyeli

2944067.jpg

Parrot araç kiti hediyeli Şimdi Telsim Vodafone Cep Shop’lardan Samsung D520 cep telefonu alanlara, Parrot EasyDrive Tak&Git araç kiti hediye ediliyor. Samsung D520 alarak, araba kullanmanın keyfini çıkarırken aynı zamanda olası kaza riskini de azaltıyorsunuz.

EasyDrive’ın ses tanıma ve sesli arama özelliği sayesinde, araç içinde telefon görüşmesi yapabilmek için elinizi direksiyondan kaldırmak zorunda kalmıyor, böylece olası kazaların önüne geçebiliyorsunuz. Samsung Distribütörü APR ve Parrot Distribütörü Mobicom’un sunduğu, stoklarla sınırlı olan kampanyada çerçevesinde Parrot EasyDrive hediyeli Samsung D520’ye tüm Telsim Vodafone Cep Shop’larda sahip olabilirsiniz.

Yuvarlanmış kenarları, rahatça kayan kapağı ve inceliği ile Samsung kullanıcılarına şık bir telefon sunuyor. Dünyanın en küçük sürgülü kapaklı telefonlarından biri olan D520 sadece 101x46x15.9 mm boyutlarında ve 94 gram ağırlığında. Samsung D520'nin 1.3 Megapiksellik kamerasıyla çekilen fotoğraflar üstün görüntü kalitesi sunan 1.9 inçlik 262,144 renkli ekranında sergileniyor. Doküman görüntüleme özelliği sayesinde Microsoft Office'de hazırlanmış sunumlar, Word, Excel veya JPEG formatındaki dosyalar üstün ekran kalitesiyle görüntülenebiliyor.

Parrot EasyDrive montaja gerek kalmadan aracın çakmak prizine rahatlıkla takabiliyor. Motor çalıştırıldığında ise Tak&Git Bluetooth araç kiti konuşmaya hazır hale geliyor. Bluetooth mobil teknolojisi, otomatik olarak EasyDrive’a bağlanıyor ve telefon sürücünün cebinde veya çantasında olsa dahi rahatlıkla gelen çağrılar cevaplanabiliyor ve ses komutlarıyla arama yapılabiliyor. Tak&Git Bluetooth araç kiti Parrot EasyDrive, küçük hacmi sayesinde rahatlıkla taşınabiliyor ve araçtan araca monte edilebiliyor.

Hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...