Jump to content

Rand(200,99)


onder

Recommended Posts

  • Administrator

Biz de yedik ;)

Edit:

Neden açıklayamadığını anlatayım.

Bill küçükken arkadaşları ile iddiaya girmiş. Hızlı kahverengi tilki tembel köpeğin üstünden atlayamaz demişler oda atlar ulen demiş. Nesine bill, Sokakta ben salağım ben salağım diye bağıracaksın. Tamam ulen.

Neyse bizim tilki gelmiş koşa koşa köpeğin üzerinden atlayım derken köpek ayağa kalkar ve tilki atlayamaz. Bill'in dünyası başına yıkılır. Bu olaydan sonra Bill bu salaklık meselesini kafaya takar. Programcı olur hacker olur bide word diye bi program yapar. Voliyi vurur bu program içinden. Ama içinde bu iddia meselesi ukte kalmıştır. Kendini tatmin etme amaçlı böyle bir işe girişir. İşte açıklanamıyor denmesinin sebebi bu. TnC ekibi olarak bir olayı daha aydınlattık :)

Link to comment
Share on other sites

her yerde bu konu niye ayný baþlýkla açýlýyor ben de onu merak diyorum ;)

hani deseler ki Bill'in maceralarý o da öyle gelecek buraya kadar:)

Everest dostumuz yanlýþ anlamasýn paylaþýma lafýmýz yok o iyi niyetle paylaþmýþ bizlerle :)

Link to comment
Share on other sites

Valla sebe bumu bilmem ama Hýzlý kahverengi tilki tembel köpeðin üstünden atlar bu türkçeye çevrilmiþ hali ingilizcesinde tüm ingiliz alfabesinin harfleri bulunmaktadýr. yazý fontlarýna ön izleme yaparken Hýzlý kahverengi tilki tembel köpeðin üstünden atlar bu cümle yazar.. ingilizce olarak 'The·quick·brown·fox·jumps·over·the·lazy·dog.' neyse wordde bir süpriz yumurta olarak duruyor..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...