Jump to content

Microsoft Device Center Beta 1.0.406.0


ayhankorkmaz
 Share

Recommended Posts

[img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1331225550__img3file.jpg[/img]

açıklamayı transleteden yaptım idare edin arkdşlar

Windows 8 ile biraz vakit geçirdim varsa, Metro kısmını kullanarak, özellikle zaman değil, oldukça fare dostu olarak olduğu gibi bilemezsiniz. Dokunmatik fare sizi navigasyon ve köprü geleneksel masaüstü ve dokunmatik ekran arasındaki boşluğu hız yardımcı bira ve çok musluklar gibi jestler erişimi sağlıyoruz, oyun içine giriyor.

Microsoft Device Center Windows 8 yeni arayüzü tam olarak yararlanmak için Microsoft markalı klavye ve fare (özellikle Microsoft Dokunmatik fare) olanlar için tasarlanmıştır. Bu temelde Microsoft klavye ve fareler, sen kaydırma hızı gibi bazı fonksiyonlarını ve tweaking diğerleri, bir açma kapama gibi temel ayarları yapılandırmak için almak anlamına gelir için gelişmiş işlevsellik sağlamak ıntellipoint ve ıntellitype programlar için bir yedek var.

Eğer size ait fare veya klavye bağlıdır görmek seçenekler - Bazı eski cihazlar hiç desteklenmez ise Dokunmatik fare gibi daha tam fonksiyonlu cihazlara sahip olanlar, oynamak için ayarları alırsınız. Tıklayın buraya cihazınızın desteklediği olup olmadığını görmek için.

Aygıt Merkezi ancak, onun kolunun yukarısına bir daha hile vardır: klavye ve kullanılmakta olan uygulamaya bağlı olarak fare ayarlarını özelleştirme yeteneği. "App-özel ayarlar" seçeneğini seçin, listeden programı seçin ve sonra Yeni Ekle öğesini tıklatın veya elle program eklemek için tercih. Bundan sonra, bira, tıklama veya anahtarları gibi bireysel elemanları için farklı ayarlarını yapabilirsiniz.

Eğer uyumlu bir Microsoft Fare veya klavye varsa, Aygıt Merkezi yüklemeden iyi değer


Microsoft Device Center Beta 1.0.406.0 (64-bit)
http://download.microsoft.com/download/8/F/5/8F5AE7C0-3ABF-442E-805A-A696F1992E66/DeviceCenterBeta_64bit_ENG_1.0.406.0.exe

Microsoft Device Center Beta 1.0.406.0 (32-bit)
http://download.microsoft.com/download/8/F/5/8F5AE7C0-3ABF-442E-805A-A696F1992E66/DeviceCenterBeta_32bit_ENG_1.0.406.0.exe
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...