Jump to content

Neden Zaman Tüneli?


 Share

Recommended Posts

[b]Konu Başlığı :[/b] [b] [color="#FF0000"] Neden Zaman Tüneli? [/color] [/b]

[b][u]Kaynak Linki :[/b][/u]

[code]http://www.veteknoloji.com/neden-zaman-tuneli-49007-1-.html [/code]

[b]Konu Tarihi:[/b] [u]30 Aralık 2011[/u]

[quote] [b] Zaman Tüneli mi, altın madeni mi?

Zaman Tüneli gerçekten güzel ama en büyük faydasının Facebook'a olduğunu biliyor musunuz?

Facebook'un yeni Zaman Tüneli özelliğini eminiz hepiniz görmüşsünüzdür. Eğer kaçırdıysanız Zaman Tüneli ile şuradan tanışabilirsiniz. En kısa özeti ile Zaman Tüneli, Facebook üzerindeki tüm etkinlikleri kronolojik olarak listeleyen yeni bir özellik. Kullanıcılar için oldukça kullanışlı ve keyifli bir uygulama olmasının yanı sıra Zaman Tüneli Facebook için de büyük önem taşıyor.

Facebook'un her kullanıcının Zaman Tüneli yapısını bir an önce etkinleştirmesini istemesinin bir nedeni var. Facebook bu yeni yapı ile gelirlerini arttırmayı hedefliyor çünkü bu yenilik yepyeni reklam fırsatları sunuyor.

Daha önce büyük oranda kenarda kalan sponsorlu haberler bu yeni yapı ile birlikte kullanıcıların Zaman Tünellerinde daha fazla yer almaya başlayacak. Kullanıcının beğendiği sayfalar ve markaların kendi yaşam listesi içerisinde yer alması da reklamların etkinliğini arttıracak. Yapılan araştırmalara göre bu sayede daha önce %35 civarı bir etkileşim oranına sahip olan reklamlar ve sponsorlu haberlerin etkileşim oranının %90'lara çıkması bekleniyor.

Zaman Tüneli gerçekten de kullanıcı tecrübesi açısından başarılı bir yapı. Fakat bunun Facebook için de çok büyük bir önemi olduğunu göz ardı etmemekte fayda var...
[/b] [/quote]


[b][size="3"][color="#FF0000"][marquee=' Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği '] Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği[/marquee][/color][/size][/b]
Link to comment
Share on other sites

abi kusura bakmayın da bu türk milleti hiç bir şeyi beğenmiyor zaman tüneli gelmeden önce millet çeşitli uygulamalar ile sayfa hareketlerini silip eskiden naptıklarına bakıyordu zaman tüneli sayesinde öyle uygulamalara gerek kalmadı facebook reklamlarından tabi gelir elde edecek yoksa facebook çoktan paralı olmuştu ya bir düşünsenize 750 milyon hesabı olan bir sitenin ne kadar büyük bir yük oluşturduğuna ayrıca facebook bu reklamlardan gelir elde ediyor da reklamı verenler boşa mı para veriyor? bir sürü sanatççı ve marka faceye hesap açarak işlerinin olukça cüzi reklamını yapıyor bırakın o kadar da para kazansın.
not: benim faceden bir karım yok ama doğrusunu da konuşmak lazım.
ayrıca bu forumda bile bir sürü reklam var o reklamlar olmasa internet siteleri nasıl ayakta kalacak?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...