Jump to content

"Galatasaray Taraftar Albümü-Tek Büyük Galatasaray" Bedava


BrightBlade

Recommended Posts

"Galatasaray Taraftar Albümü-Tek Büyük Galatasaray" Bedava

En sevilen tribün parçalarýmýzýn bulunduðu ve geçen yýl 16. Þampiyonluðumuzu ''Sarýyla Kýrmýzýyla Alnýmýzýn Akýyla'' sloganýyla 20:45'te kutladýðýmýz Galatasaray Taraftar Albümü-Tek Büyük Galatasaray, geçici bir süreyle bilgisayarlara bedava indirilebilecek.

Albümü bedava indirme olanaðý, Doðan Grubu Þirketi - Doðan Elektronik Müzik (Muzi)'in geçici bir süre abonelerine saðladýðý ve tüm telifleri yasal olarak ödeyerek uyguladýðý bir kampanya neticesinde taraftarlarýmýza ulaþacak.

Herhangi özel bir bilgi ve kredi kartý numarasý girmeden siteye üye olunabiliyor. Üye olunduktan sonra, albüm parçalarý teker teker indirilerek Windows Media Player'dan çok basit bir lisans yükleme iþlemiyle açýlabiliyor ve ardýndan sitedeki diðer parçalarý de bilgisayarýnýza indirebiliyorsunuz.

Bu özel kampanyayla tribünlerimizin en sevilen parçalarýna hiçbir ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Günümüzde müzik listeleri ayný zamanda yasal download sayýlarý da dikkate alýnarak yapýldýðý için albümümüzü çok satan parçalar listesine sokma þansý da yakalayacaðýz.

Sýnýrlý bir süre devam edecek ücretsiz albümü indirme kampanyasýndan yararlanmak ve albümü indirmek için: www.galatasaray.org

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...