Jump to content

Genetiğin Geleceği İstanbul'da Tartışılacak


mucit41
 Share

Recommended Posts

[b]Konu Başlığı :[/b] [b] [color="#FF0000"]Genetiğin Geleceği İstanbul'da Tartışılacak [/color] [/b]

[b][u]Kaynak Linki :[/b][/u]

[code] http://www.haber365.com/Haber/Genetigin_Gelecegi_Istanbulda_Tartisilacak/[/code]

[b]Konu Tarihi:[/b] [b]23.11.2011[/b]

[quote] [b] Türkiye İnovasyon Konferansı 7-8 Aralıkta İstanbul'da yapılacak. Konferansın öne çıkan konukları ise göğüs ve yumurtalık kanserine yol açan genleri keşfeden Prof. Mary Claire King ve beyin cerrahisindeki çalışmalarıyla çok konuşulan Prof. Murat Günel.
Turkistime tarafından organize edilen ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün himayelerinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliği ve Turkcell’in stratejik ortaklığında 7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan “Türkiye İnovasyon Konferansı” alanlarında birbirinden önemli isimleri ağırlayacak.

[img]http://rsm.haber365.com/H/1322055972_10_dna.jpg[/img]

Temel olarak iş dünyasındaki yenilikçi düşünceyi, ürünleri, süreçleri ve şirketleri desteklemeyi amaçlayan konferansta, dünya tıp literatürüne geçmiş iki bilim insanı, göğüs ve yumurtalık kanserine yol açan genleri keşfederek dünya tıp literatürüne geçen Prof. Mary Claire King ve beyin cerrahisi dalında gerçekleştirdiği çalışmalarla son yılların çok konuşulan bilim insanlarından Yale Üniversitesi Beyin Damar Cerrahisi Bilim Dalı Başkanı Prof. Murat Günel de katılacak.

[color="#FF0000"]HANGİ HASTALIKLARA ÇÖZÜM KAPIDA?[/color]

Dünyaca ünlü iki genetikçinin katılımıyla düzenlenecek “Genom Projeleri İnsanlığa Ne Vaat Ediyor” başlıklı panel konferansın ikinci günü düzenlenecek. Bilkent Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Prof. Tayfun Özçelik’in moderatörlüğünü yapacağı panelde kanser çalışmalarının bugünü, genetiğin sınırları ve yakın gelecekte hangi hastalıklara çözüm bulunabileceği tartışılacak.

7-8 Aralık tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek “Türkiye İnovasyon Konferansı”na katılım koşulları ve programa ilişkin ayrıntılı bilgiye, www.turkiyeinovasyonkongresi.com adresinden ulaşmak mümkün.
[/b] [/quote]


[b][size="3"][color="#FF0000"][marquee=' Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği '] Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği[/marquee][/color][/size][/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...