Jump to content

Facebook Reklamları Yer Değiştirmeye Hazırlanıyor


 Share

Recommended Posts

[b]Konu Başlığı :[/b] [b] [color="#FF0000"] Facebook reklamları yer değiştirmeye hazırlanıyor [/color] [/b]

[b][u]Kaynak Linki :[/b][/u]

[code]http://www.teknokulis.com/Haberler/Internet/2011/11/21/facebook-reklamlari-yer-degistirmeye-hazirlaniyor [/code]

[b]Konu Tarihi:[/b] [b]21.11.2011[/b]

[quote] [b]

[color="#FF0000"]Facebook ekibi, reklamları kullanıcının daha çok dikkatini çekebileceği yerlere yerleştirmeye kararlı görünüyor.[/color]

Ücretsiz üyelik sistemini bırakmayacağını her fırsatta vurgulayan Facebook, para kazanma konusunda sıkıntılar yaşıyor gibi görünüyor. Haber kaynağının sağ tarafında görülen eski tip reklamların artık kullanıcıların yeterince ilgisini çekmediği bir gerçek. Hatta kullanıcıların büyük bir kısmı orada reklam olduğunu bildiği için oraya bakmıyor bile. Facebook da bu durumu kendi lehine olacak şekilde değiştirme hazırlıkları yapıyor.


Hatırlanacağı üzere 2011'in ilk aylarında Facebook'tan tasarımını "reklamları ön plana çekecek şekilde" değişiklikler yapılacağının sinyalleri gelmişti. Yaz aylarında ise tasarımda önemli değişiklikler olmuştu. Bu değişiklikler de sonunda reklamlara da yansıyacak gibi görünüyor. Facebook'un en sağ tarafında yer alan "sohbet" alanının üzerinde yerini alan ve kısa kısa son güncellemeleri görebildiğin "ticker" isimli alan, reklamlardan nasibini alacak ilk kısım gibi görünüyor.

Facebook ekibinden Annie Ta'nın yaptığı açıklamaya göre ticker isimli sağ üstte yer alan kısımda yakın zamanda reklamlar görmeye başlayabileceğiz. Kişilerle daha fazla ilgili reklamların yayınlanacağı bu yeni sistem sayesinde ise reklamların kullanıcıların çok daha dikkatini çekebilmesi bekleniyor. Tabi dolayısıyla Facebook'un da bu sayede gelirlerini arttırması bekleniyor.
[/b] [/quote]


[b][size="3"][color="#FF0000"][marquee=' Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği '] Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği[/marquee][/color][/size][/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...