Jump to content

Applife Update Limited Edition


Konohali
 Share

Recommended Posts

tnc teknik servis için autopatch yazılımı araştırdım ve programı buldum c diliyle yazılmış app life update
[img]http://downloadbee.com/img/app/big/AppLife-Update-Limited2.0.2.1.jpg[/img]

AppLife Update için. Net yazılım uygulamaları kapsamlı bir güncelleme çözümdür. senin. Net uygulaması içinde doğrudan entegrasyonu, AppLife Update, esnek, güçlü ve güvenilir bir yazılım güncelleştirmesi dağıtım ve yazma sistemi sağlar. Güncelleştirmeleri herhangi bir dosya sunucusu, web sunucusu, ftp sunucusu veya yerleştirilebilir. AppLife Update kullanarak, kolayca bulmak, indirmek, ve az ya da hiç kullanıcı etkileşimi ile otomatik güncelleştirmeler uygulandıktan uygulamalarınızı etkinleştirebilirsiniz. Gerçekte yazılım güncelleme işlemini gerçekleştirmek için AppLife Update eylemleri kullanabilir veya Windows Installer paketleri kullanabilirsiniz. Hatta güncelleme işlemini gerçekleştirmek için tamamen özel yürütülebilir kullanabilirsiniz. AppLife Güncelleme ile, kullanıcılara kararların Bu tür güncellemeleri elde etmesini engellemek engelleri genellikle ilk veya kapatma ... edip, onları indirmek için hangi dosya veya kaldırmak için belirlemek zorunda kalmadan yazılım güncellemeleri sağlamaz. Tüm bu işlemi kontrol etmek için geliştirici olanak sağlayan esnek bir çözüm ile yapılır. Yapabilirsiniz • entegre kod kadar az biri olarak hat ile uygulama içine otomatik güncelleştirme özelliği. güncellemeleri dağıtım kontrol güncelleme keşif sürecine • birleştirme lisans veya uygunluk kontrolleri. • veya standart güncellenmesi kullanıcı arabirimini kullanarak tamamen kullanıcı arayüzü değiştirin. Bir güncelleme işlemi sırasında uygulamanın ayrı çalışan örnekleri arasında • Koordinat. Güncelleme işlemi sırasında • Elevate ayrıcalıkları * • Otomatik proxy ayarlarını tespit • kolayca tercih etti. Net bir dil kullanarak özel güncelleme faaliyetlerini ekle genellikle yazılım güncelleme adresinin engellemek engellerin kaldırılması. kolay olun. Sadece Güncellemeleri kontrol edin.

güncellemeleri ekleyen kontrol eden özelliktir aiolarda yararlı olabilir hatta programı kullanmayı bilen tnc teknik servis proje ekibine katılabilir katılmak isteyen özel mesaj atsın.

download:
http://downloadbee.com/dw.aspx?appno=30927&url=http%3a%2f%2fwww.kineticjump.com%2fDownloads%2fSoftware%2fAppLifeUpdate.zip Edited by kralturk02
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...