Jump to content

Akıllı Telefonda Torrent Keyfi


mucit41
 Share

Recommended Posts

[b]Konu Başlığı :[/b] [b] [color="#FF0000"]Akıllı Telefonda Torrent Keyfi [/color] [/b]

[b][u]Kaynak Linki :[/b][/u]

[code]http://www.techno-labs.com/1/28788/1/akilli-telefonda-torrent-keyfi.html [/code]

[b]Konu Tarihi:[/b] [b]01.11.2011[/b]

[quote] [b] Son yıllarda mobil pazarı ele geçiren akıllı telefonların niye bu kadar çok sevildiğini hiç düşündünüz mü? Bu başarının arkasındaki gerçeklere göz attığımız zaman, akıllı telefonların etkileyici tasarımından çok bilgisayarlara olan yakınlığı dikkat çekiyor. Araştırmalara göre akıllı telefonların en çok ekonomik olarak zor durumda olan ülkelerde satılıyor. Peki, Hindistan gibi ekonomik geliri düşük ülkelerde akıllı telefonlar neden bu kadar çok ilgi görüyor? Yine olaya istatistiklerle baktığımız zaman aynı ülkelerde bilgisayar satışlarının pek fazla olmadığını görüyoruz.

[img]http://www.techno-labs.com/image/index/493/ss-480-1-4.jpg[/img]

Ekonomik durumu kötü olan ülkelerdeki gençler hem bilgisayar hem de telefon almak yerine tek bir cihazla işlerini halledebiliyor. Cep telefonuyla sadece e-postalarınızı kontrol edip sosyal ağlarda dolaşmak zorunda değilsiniz. Bu cihazlarla Torrent bile kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte Android telefonlar için özel olarak geliştirilen aTorrent…

[color="#FF0000"]Programı Yakından Tanıyalım[/color]

Android Market üzerinden indirebileceğiniz aTorrent, telefonunuzu bilgisayara daha yakın şekilde kullanmanızı sağlıyor. Normalde bilgisayarında Torrent bulunmayan kullanıcılar için program gereksiz gözükebilir.
Bir şekilde bilgisayarınız arızalanırsa (ben bu sayede buldum) sadece telefon yolluyla yine istediğiniz dosyaları indirmeye devam edebilirsiniz.

[img]http://www.techno-labs.com/image/index/493/ss-480-0-4.jpg[/img]

Programda sadece video indirmek zorunda değilsiniz, normal Torrent yazılımlarında olduğu gibi telefonunuza. exe dosyaları da indirmeniz mümkün.
Yazılım oldukça basit bir ara yüze sahip bu sayede amatör kullanıcılar bile aTorrent’i rahatça kullanabilir. Torrent sitesi üzerinden yüklediğiniz dosyayı program otomatik olarak tanıyor ve yüklemeye başlıyor.

[color="#FF0000"]Hız ve Performans[/color]

Torrent programlarında en çok merak edilen detaylar başlığımıza da konu alan yazılımın hızı ve performansıdır. Bazı Torrent programları bulunduğu cihazı zorladığı için performans konusunda sorunlar yaşanır. Söz konusu platform bilgisayara göre daha az teknik donanımlara sahip olduğu için, bu detaylar kullanıcılar için daha fazla önem taşıyor.

[img]http://www.techno-labs.com/image/index/493/ss-480-5-0.jpg[/img]

Yaptığımız testler sonucunda aTorrent’in ortalama bir dizi ve video yüklerken gayet stabil olduğunu gösterdi. Program bağlı olduğu internet bağlantısını sonuna kadar kullanabiliyor. Kazayla 3G bağlantınızı sömürmemek için programın ayarlar menüsünden ‘sadece wifi ile çalış’ seçeneğini işaretleyebilirsiniz.

Programla büyük bir dosya indirmeye çalışırsanız ufak bir hata yüzünden performansı düşebiliyor. Torrent’in çalışma prensibinde herkes bir dosya bütünün belirli parçalarını ortak havuz üzerinden paylaşıyor. Bu paylaşımların hızını normalde Torrent programı üzerinden ayarlamanız lazım. İncelediğimiz aTorrent’te bu ayarları yapmak mümkün değil bu yüzden telefonunuzun donanımı düşükse cihazınız fazla çalışan işlemcinin ısınması nedeniyle donabilir. Programı tam performansıyla kullanabilmek için çift çekirdekli bir telefon tercih etmeniz daha iyi olur.

[color="#FF0000"]Programı İndirmek İçin[/color]

Cep telefonunuzda Torrent kullanmak için bu adresi kullanabilirsiniz. Programı cep telefonunuzu indirdikten sonra otomatik olarak tüm Torrent dosyalarınızı açabiliyorsunuz.

[code]https://market.android.com/details?id=com.mobilityflow.torrent[/code]

[/b] [/quote]


[b][size="3"][color="#FF0000"][marquee=' Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği '] Lütfen konuları yorumsuz bırkamayınız,teşekkür iletileriniz için teşekkür butonu kullanınız forum kuralları gereği[/marquee][/color][/size][/b]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...