Jump to content

Konica Minolta'dan yeni ürün


OulCidoY

Recommended Posts

Konica Minolta'dan yeni ürün

2856657.jpg

Konica Minolta "bizhub C550" modelinin yeni tasarımını 6 Şubat 2007 tarihinde İngiltere'de Londra Dizayn Müzesinde gerçekleştirdi. Konica Minolta, 2007 yılı itibariyle bizhub C550'nin küresel tasarım konseptinin devamı olan yenilikçi tasarımlarının üretimine başladığını duyurdu.

42 yıldır teknoloji çözümleri üreten ve 30 yıldır baskı çözümleri ile Dünya'da önemli bir pazar payına sahip olan Konica Minolta, "bizhub C550"yi yüksek denge ve güçlü performans sağlayan bir ürün olarak piyasaya sunduğunu açıkladı. Konica Minolta'nın küresel tasarım konseptinin devamı olan "bizhub C550" ofislerin tüm işlerini bünyesinde toplayacak bir merkez olma özelliği ile tasarlandı.

Tasarım ve fonksiyonelliği bütünleştirilen, çok fonksiyonlu renkli ve siyah beyaz baskı yapabilen "bizhub C550", ofislere 360?lik çepeçevre yeni görünümü ile görsel tasarımı açısından da önemli bir katkı sağlıyor. "bizhub C550", fiksaj ünitesinde en son termo teknolojisini kullanarak ısıyı dengeli ve düzenli bir şekilde kağıt üzerine aktarma fonksiyonuna sahip. Bu özelliği sayesinde makine çok az enerji tüketmekte ve sadece 30 sn içerisinde baskıya hazır hale gelerek çıktı almak için beklenilen süreyi kısaltmaktadır.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...