Jump to content

Autoplay Media Studio Dil Problemi


erdemche
 Share

Recommended Posts

AMS ile ilgilenen herkesten yardım bekliyorum. ben AMS 7.5 kullanıyorum. TNC-TR den indirdiğim mega pack türkçe kuruldu. program türkçe olduğu için buradan indirdiğim pek çok .apz yi açamıyorum. şuan kullandığımı nasıl ingilizceye çevirebilirim? tüm menülere baktım ama bulamadım :(:(:(
AMS hakkında profesyonel olan tüm kullanıcıların yardımını bekliyorum. kaldırıp yeniden kurmak istedim ama AMS 7.5 in veya 7.0 ın ingilizcesini bulamadım. AMS 8.0 ıda kullanamıyorum. lütfen bana yardım edin. ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

iyide 7.5 sonrası çıkan sürümleri kullanınca da 7.0, 7.5 sürümü ile yapılanları açamıyorum ki. o zaman işlerim hepten içinden çıkılmaz bir hal alıyor. ya açılıyor da ben beceremiyorum ya da gerçekten açılmıyor. ben AMS yi seviyorum. onunla birşeyler üretmek beni motive ediyor. küçük sunumlar hazırlıyorum. kendim için bazı çalışmalar yapıyorum. buradaki "baris_seven", "KintaRo", "MostWanted" kullanıcılarından çok şey öğrendim; öğrenmeye de devam ediyorum. buradan indirdiğim .apz ler bana çok faydalı oluyor. fakat sıklıkla yaşadığım bu açılmama sorunu bazen şevkimi kırıyor :( :( :( ben buradan aldığım .apz leri olduğu gibi kullanmıyorum. onlara bakarak kendimi geliştiriyorum. umarım bu açılmama sorununu çözebilirim.

Link to comment
Share on other sites

o zaman sorun bende sanırım. şimdi bilgisayarımda yüklü olan AMS yi kaldırıp buradan indireceğim birtanesini kurayım. umarım sorunu halledebilirim. birşey daha var; buradaki forumların birinde yine benimkine benzer bir sorunu yazan vardı ve ona MostWanted ın cevabı türkçe kullanmamasıydı. kararsızım ama yenisini deneyeceğim.

Link to comment
Share on other sites

O biraz eski bir soruydu, Türkçe yaparken exenin içinde değişen bazı şeyler hataya sebebiyet veriyodu o yüzden açılmıyodu.Şimdi ise sorunun muhtemelen versiyon hatası.8.0.6.0 yükselt sürümünü.Ayrıca .apz lerini indirmeden önce plugin kullanıp kullanılmadığına bak.Bu yüzden de açamıyor olabilirsin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...