Jump to content

Zararlı e-postalara paydos


OulCidoY

Recommended Posts

Zararlı e-postalara paydos

2839360.jpg

Zararlı e-postalara paydos E-posta hayatımızı ne kadar kolaylaştırıyorsa, beraberinde getirdiği sorunlarla aynı oranda da zorlaştırıyor. Virüsler, solucanlar, casus programlar, şifre çalmaya yönelik mesajlar hep e-posta ile geliyor. Çöp mesaj problemi de ayrı bir konu.

Trend Micro, bu sorunlara karşı bilgisayar kullanıcılarını korumak amacıyla 1997 yılında yarattığı ve o zamandan bu yana sürekli olarak geliştirdiği sunucu bazlı e-posta güvenliği programı “ScanMail for Microsoft Exchange Server”ın yeni beta sürümünün duyurusunu yaptı.

“ScanMail for Microsoft Exchange Server 2007”, özellikle kurumsal kullanıcılara hitap ediyor. Ürün, çöp mesajlara, dolandırıcılık amaçlı girişimlere (phishing), virüslere, casus programlara (spyware) ve uygunsuz içeriğe karşı bilgisayarları koruma altına alıyor. Ürün, e-posta virüslerini ve risk içeren eklerini daha bilgisayara ulaşmadan temizliyor.

Yeni sürüm, altyapıların konsolidasyonunu kolaylaştırıyor ve tek merkezden yönetilen bir platform olma özelliği ile e-posta güvenliğinin gerektirdiği emek ve kaynaklardan tasarruf sağlıyor.

Ürünün nihai sürümü Nisan 2007’de piyasaya sunulacak.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...