Jump to content

Dünyada Sadece Kadınlar Olsa Dünya Nasıl Olurdu?


Iceberg

Recommended Posts

bu tartışma nere kadar uzandı böyle dinden çıkmalar falan :D Allah katında yükseklik takvadadır bunun ötesini konuşan cehaletinden konuşur kendi fikirlerinizi belirtmenize bir şey demem ama dinden bilir bilmez kimse ahkam kesmesin....

katılıyorum... :D

Link to comment
Share on other sites

Dünyada sadece kadınlar olsa, makyaj diye birşey olmazdı zaten

neden olmasın ki? Kadınlar sadece erkeklere güzel görünebilmek için değil, birbirlerine de güzel görünmek; daha doğrusu birbirlerinden güzel görünmek için de makyaj yaparlar. Ayrıca benim gibi resmi seven biriyseniz makyaj malzemeleri ile farklı şeyler de yapabilirsiniz. Hem sadece resim değil, makyaj tiyatro için de vazgeçilmez bir unsurdur. Eski zamanlardan beri insanlar sahneye çıkacakları vakit farklı bir duyguyu temsil etmek için, ya da en basiti sahne ışıkları altında bembeyaz görünmemek ve mimiklerini daha belirgin kılmak için makyaj yaparlar.

Link to comment
Share on other sites

Makyajı masumlaştırmayalım lütfen yada kendimizi, şunu bilin ki makyaj basit kadınların işidir.

Ben makyaja karşıyım doğallıktan yanayım ama tüm makyaj yapan kadınları basit diye nitelendirdiğin için hepsi senden hakkını alacak bundan emin ol.... bence insan sözlerini biraz olsun tartıp konuşmalı yoksa ilerde kaldıramayacağı yüklerle karşılaşır.

Link to comment
Share on other sites

Kadınlar neden böyle diye muhabbet açıldığında hep şunu söylerim.

Bu birazda yaşanılan zamanla ilgili. Bende bayanların çoğu hareketlerinden hoşlanmıyorum şu zamanda. Ben babamın hiçbir zaman babamın kadınlar şöyledir böyledir dediğini hatırlamıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...