Jump to content

Coşkun Özarı'yı Kaybettik!


BeNefSE
 Share

Recommended Posts

Coşkun Özarı'yı kaybettik! Galatasaray ve Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden Coşkun Özarı yaşamını yitirdi.
[img]http://im.htspor.com/2011/06/22/642084_detay.jpg?1308757480[/img]

Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayan ve hastanede tedavi gören Özarı'nın cenazesi, cuma günü öğle namazını müteakip Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Geçtiğimiz Mart ayında beyin kanaması geçiren Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Coşkun Özarı, İstanbul'da kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınmış ve bir ay sonra da taburcu edilmişti.

[b]COŞKUN ÖZARI KİMDİR?[/b]
1931 İstanbul doğumlu olan Coşkun Özarı, 1953 yılında Galatasaray'da futbola başladı. Galatasaray'da uzun yıllar forma giyen Coşkun Özarı asıl başarısını teknik direktörlükte gösterdi. 29 yaşında futbolu bırakan Coşkun Özarı, teknik direktörlük kariyerine Galatasaray'da başladı. Sarı kırmızılı takımın yanı sıra Şekerspor, Türk Milli Takımı ve Adana Demirspor'u da çalıştıran Coşkun Özarı futbol kariyerini noktaladıktan sonra da spor yazarlığı yapmıştı.
[b]FEDERASYON'DAN MESAJ[/b]
Türkiye Futbol Federasyonu vefat eden Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı eski teknik direktörlerinden, eski milli futbolcu ve spor yazarı Coşkun Özarı için başsağlığı mesajı yayımladı.

TFF'nin internet sitesinde Özarı'nın vefat ettiği duyurulurken, ''Türk futboluna büyük hizmetleri bulunan Özarı'ya Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz'' denildi.

[b]GALATASARAY'DAN MESAJ[/b]
Galatasaray Kulübü, vefat eden eski futbolcusu ve teknik direktörlerinden Coşkun Özarı için başsağlığı mesajı yayımladı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklama şöyle:

''Coşkun Özarı'nın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. 1953 yılında Galatasaray'da futbola başlayan, futbolculuk ve teknik direktörlük hayatında sayısız başarılara imza atan 'Hocaların Hocası', tüm sporseverlerin kalbinde ilelebet yaşayacaktır. Türk sporunun en önemli değerlerinden biri olan Coşkun Özarı'nın ailesine, sevenlerine ve başta Galatasaray olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz.''

Allah Rahmet Eylesin.... Edited by tmc200505
Link to comment
Share on other sites

Allah rahmet eylesin.

EDİT: Gene mesajım çift gitti. Bunun yüzünden forum yöneticisi bir arkadaşla tartışmıştım. Uyarı alacağımı söylüyordu. Ben de sorunun bende olmadığını söylemeye çalıştım. Bahsettiğim sorun bu: 1 defa "yolla" butonuna basıyorum ama iki defa mesaj gidiyor. Buna bir çözüm önerebilirmisiniz?

Edited by Acemi1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...