Jump to content

Zan Image Printer V5.0.17


YAGMURADAM
 Share

Recommended Posts

Zan Image Printer 5.0.2

2uy6nx1.gif

Program hakkında bilgiler:

Sanal bir yazıcı sürücüsü , Zan resim yazıcısı standart bir BMP/GIF/JPEG/JPEG 2000/PDF/atışma/PNG resime herhangi bir yazdırılabilir belgeye çevirmek için size imkan verdiği gibi, kurdu. Çevirilmiş resim, orijinal dosyadan bilginin tamamı tutar ve paylaşılan kolayca olur ve orijinal yazılım için ihtiyaçsız gördü. Zan resim yazıcısı, kullanıcımızın ihtiyaçlarına karşılık olarak ve geri besleme geliştirildi. O, bugün en gelişmiş ve markette elinden gelir sanal resim yazıcı sürücüdür.

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Rarlı Dosya boyutu:3.5 mb tır.

İndirme adresi:

http://rapidshare.com/files/101841094/Zan.Image.Printer.v5.0.2.rar.html

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years yıl...

[img]http://2baksa.net/download/images/~off/images2/89fdb69665e9cfbfacf0f4283585aafa5acada6c.jpg[/img]

Zan Image Printer standart bir BMP, GIF, JPEG, JPEG 2000, PDF, TIFF veya PNG görüntüsü içine baskı destekleyen herhangi bir uygulamadan yazdırılabilir belgesine dönüştürmek için izin veren bir sanal yazıcı sürücüsü olarak yüklenir. Dönüştürülen görüntü orijinal dosyadan tüm bilgileri korur, kolayca paylaşılabileceği ve orijinal yazılıma gerek olmadan izlenebilir. Zan Resim Yazıcı, kullanıcı ihtiyaç ve geri bildirimlerine yanıt olarak geliştirilmiştir. Bu pazardaki en gelişmiş ve yetenekli sanal görüntü yazıcı sürücüsü bugün.

Zan Image Printer temel özellikleri şunlardır:

• Görüntü yazdır - kolay paylaşım, kolay faks için bir TIFF dosyası ya da başka bir resim biçimi (BMP, GIF, JPEG, JPEG 2000 ve PNG) için bir PDF dosyasına herhangi bir belge dönüştürmek.
• E-posta yazdır - resim oluşturulduktan sonra tamamen otomatik olarak çıktı E-posta. Siz de dahil olmak üzere pek çok adım Tasarrufu • • • İlk baskı / size girerek, dosyaları kaydettiğiniz konuma hatırlayarak kaydetmek zorunda, ve E-posta gönderme.
• Metin yazdır - özü metin herhangi bir yazdırılabilir belgeden.
• Yazıcı Yönlendirme - görüntü oluşturulur sonra fiziksel yazıcılardan baskı işi yönlendirme.
• Filigran / Metin Ek Açıklama - Filigran bir metin dizesi, bir BMP resim veya her ikisi ile bir görüntü.
• Görüntü İşleme - kesme, kırpma, ölçek, ters çevirin, ve üretilen Flip görüntüleri sonra.
• Makrolar - dinamik dosya ve makrolar göre klasör oluşturma.
• FTP - FTP sunucusuna oluşturulan dosyaları yükleyin.
• Yazdırma tamamlandıktan sonra kullanıcı tarafından belirtilen uygulamalar çalıştırın.
• Geçmiş klasör ve dosya adı veritabanı.
• Bilgilendirici şeffaf durumu iletişim.
Kullanıcı müdahalesi (sessiz baskı) olmadan • Toplu baskı ve dönüşüm.
• Ve çok daha fazlası! Tüm ayrıntılar için okumaya devam edin.

Küçük bir indirme tıkıştırılmış özellikleri kullanmak için güçlü, kolay
Zan Image Printer 5.0 küçüktür. Yükleme boyutu sadece 4,2 MB, ancak 64-bit (x64) ve 32-bit (x86) sürücüleri hem de içerir.
Zan Image Printer güçlü özellikler geniş bir dolu olsa da, kurulumu, kullanımı ve yapılandırma kolaydır.
Temiz, basit ve sezgisel kullanıcı arayüzü sadece birkaç tıklama ile bir görüntü dosyası yazdırmak sağlar! Zan Resim Yazıcı ile baskı normal bir yazıcı kullanarak kadar kolaydır. Bir kağıt tabanlı yazıcı Eğer, siz Zan Görüntü Yazıcı ile yazdırabilirsiniz!

Birden fazla yazıcı örnekleri, çok iş parçacıklı baskı, çoklu kullanıcı oturumlarını
Bilgisayarınızda Zan Image Printer birden çok kopyasını, kendine özgü ayarları ile her yükleyebilirsiniz. Kolayca farklı bir yazıcı ayarları arasında geçiş yapabilirsiniz, çünkü bu bir zamandan tasarruf sağlıyor.
Zan Resim Yazıcı esnek ayarlarıdır ile farkında çok kullanıcı. Zan Resim Yazıcı kullanarak yazdırma, varsayılan olarak, tüm kullanıcılar aynı ayarları paylaşır. Bu en çok kullanıcılı senaryolarda uygundur. Kullanıcıların kendi yazıcı ayarlarını olabilir böylece Ancak, Zan Image Printer yapılandırabilirsiniz.
Bu belgelerin büyük miktarlarda baskı varsa, daha hızlı performans için birden fazla Zan Image Printer örnekleri arasında denge yazdırma işlerini yükleyebilirsiniz.

Normal bir "normal" kullanıcı olarak çalıştırmak için destek
Zan Görüntü Yazıcı yazdırmak için kullanıcı güç kullanıcıları grup veya sistem güvenliğini artırır admin grubunun üyesi olmanız gerekmez. Bu da güvenlik konusunda bilinçli ağ ortamlarında Zan Image Printer dağıtmak için yapar.

TIFF görüntü Yazdır
TIFF formatları 1 piksel başına bit (monokrom), gri tonlama, 256 renk ve 24-bit gerçek renk içerir. , CCITT Grup 4 (Modifiye Modifiye OKUYUN - MMR), Packbits (RLE), Söndür (Posta), LZW, JPEG ve sıkıştırılmamış sıkıştırma yöntemleri CCITT Grup 3 (- - MH, 2D Modifiye OKUYUN MR 1D Değiştirilmiş Huffman) içerir. Çok sayfalı desteği, seri ve ekleme modu bulunmaktadır. Ekleme modu farklı çıktı sayfaları birleştirerek ve birleştirerek çok sayfalı TIFF dosyası oluşturmanızı sağlar. Çok sayfalı TIFF dosyası bile farklı belge türleri sayfaları içerebilir.
Zan Resim Yazıcı da faks hazır dosyalar (TIFF Class F faks ve Cisco TIFF) oluşturmak için ayarlanabilir. Bu özelliği ile basılabilir neredeyse her şeyi bir faks uygulamada kullanılabilir.

JPEG görüntü Yazdır
Zan Resim Yazıcı gerçek renk olarak tasarruf belgeleri destekler ve fotoğraf ya da taranmış görüntüler için iyi bir kullanıcı tarafından seçilebilir kalite faktörü, at JPEG dosyaları gri tonlama.

PDF dosyasına yazdır
Kolayca PDF dosyası için herhangi bir belge dönüştürebilirsiniz. "Varolan dosya ekleme" seçeneğini tek bir PDF dosyası içine birden çok belge birleştirmek ve birleştirme sağlar. Örneğin, ilk sayfa, Microsoft Word, Internet Explorer, ikinci ve Microsoft Excel son yazdırılan bir tek bir PDF dosyası oluşturabilirsiniz.

BMP resim Yazdır
Dosya formatları tek renkli, gri tonlamalı, 256 renk ve 24-bit gerçek renk içerir. RLE8 sıkıştırması da gri tonlu ve 256 renkli görüntüler için desteklenir.

GIF Yazdır
Bu gibi tek renkli kaydetmek, gri tonlamalı veya 256 renk GIF dosyası olabilir. GIF yaygın Web kullanılan ve sadece birkaç renkler ve keskin kenarlı görüntüler için en iyi seçimdir.

PNG Yazdır
PNG evrensel bir biçimdir ve tüm modern tarayıcılar tarafından desteklenir. Zan Resim Yazıcı, gri tonlama, 256 renk, ve 24-bit gerçek renk PNG formatlarını tek renkli destekler. Windows veya genel web grafik ekran görüntüleri için resim kullanmak istediğinizde PNG seçin.

JPEG 2000 Yazdır
JPEG 2000 JPEG dosyaları yerine yeni ve geliştirilmiş görüntü sıkıştırma yöntemidir. Daha yüksek sıkıştırma oranlarında çalışabilir, hangi sizin için daha küçük dosyalar anlamına gelir.

E-posta sürücü yazdır - Otomatik DNS MX ARA / MAPI / SMTP kullanarak oluşturulduktan sonra çıktı E-posta
Zan Resim Yazıcı güçlü bir yerleşik "E-posta Yazdır" fonksiyonu sağlar ve anında etkileşimsiz her ihtiyaca uygun yapılandırma çeşitli yöntemler kullanarak baskı sonrası dosya göndermek için kolaylaştırır. E-posta yapılandırma kolay yöntemler genişletilmiş MAPI yöntemi (Microsoft Outlook ile birlikte) veya SMTP sunucusu (ve hatta bir SMTP sunucusu ne olduğunu biliyor hakkında bilgi girmenize gerek yoktur, çünkü kolay e-postalar göndererek yapar DNS MX ARA yöntemi vardır ).

Kullanarak Zan Resim Yazıcı yazdırma yöntemi "SMTP sunucusu üzerinden Gönder", Google'ın Gmail servisi gibi barındırma kuruluşu veya ücretsiz e-posta hizmetleri aracılığıyla e-postalar göndermenizi sağlar. Bu, geleneksel e-posta programı (Thunderbird veya Outlook gibi) yüklü olmadan ağa bağlı herhangi bir bilgisayardan herhangi bir e-posta adresine e-postalar göndermenizi sağlar.

Zan Image Printer bile e-posta adresi için yazdırılan belge arama yapabilirsiniz, metin çıkartıp, sonra otomatik olarak bu adrese e-posta gönderebilirsiniz.

Bu standart görüntü olarak ya da bant genişliği tasarrufu ve teslimat daha kolay ve daha güvenilir hale getirmek için bir ZIP dosyası eki olarak oluşturulan dosyaları e-posta.

Metin dosyası, metin çıkarma Yazdır
Bu özellik, herhangi bir yazdırılabilir belge metin çıkartma ve veya yerine görüntü dosyası oluşturma ek olarak ya da ayrı bir metin dosyasına metin kaydetmenizi sağlar. Bir metin dosyasına belgeleri kaydederek, dizin ve arama daha önce arama olamayacağı tüm belgelerinizi kolayca yapabilirsiniz.

BMP filigran ve metin açıklama
Bu filigran ve telif hakkı oluşturulan görüntülere yeteneği sağlar. Kullanıcı tanımlı metin, dosya adı, Bates Sayı ve diğer birçok makroları içerebilir metin dizeleri ile belgenizi işaretleyebilirsiniz. Ayrıca oluşturmak ve kendi özel BMP grafik filigran olarak kullanılmak üzere seçebilirsiniz. Zan Image Printer bile şeffaflık bitmap kullanımı ve filigran opaklık tanımlamanızı sağlar.

Yazıcı yeniden yönlendirme
Görüntü oluşturulur sonra yazdırma işini fiziksel yazıcılara yönlendirilebilir. Bu, bir basılı kopya ve tüm orijinal belgelerin elektronik kopyasını hem olmasına izin verir, ya da akşam basılı tüm dokümanların bir kayıt tutulmasını sağlar.

Programlama arayüzü öğrenmesi kolay, basit
Zan Image Printer, güçlü özelliklerinden yararlanmak için izin vermek son derece esnek ve özelleştirilebilir. Kullanıcı arabiriminde sunulan tüm seçenekleri program kontrol edilebilir. Ayrıca kolayca müşteri ve müşterilere Zan Image Printer dağıtmak için özel bir yükleme oluşturabilirsiniz.
İki programlama modelleri mevcuttur. Doğrudan INI ayar dosyalarına erişmek ve güncelleştirmek için Win32 API kullanın veya sadece uygulama içinde verilen komut satırı yardımcı programları diyoruz. Belgeleri çok sayıda VBScript, VB, Delphi, C / C + hızlı bir şekilde başlamanıza yardımcı olacak + VC.NET / CLI, VB.NET ve C # kod örnekleri! Içerir
Verilen komut satırı yardımcı programları kullanarak, toplu belge dönüştürme (örneğin, Word, Excel veya HTML dosyaları görüntüye) yapabilir, bir komut dosyası ile toplu baskı otomatikleştirmek ve yeni belgeler için bir klasör ve alt klasörleri izlemek ve bunları otomatik olarak baskı görüntü olarak göründükleri gibi.

Kağıt boyutu
Tüm standart kağıt boyutları (A4, Letter, Legal, Ledger, Tabloid, A0, vb) desteklenmektedir. Buna ek olarak, Zan Image Printer kullanıcı tanımlı kağıt boyutları oluşturmanızı sağlar. Siyah & Beyaz modunda yazdırırken büyük bir kağıt boyutu yazdırma saniye içinde yapılabilir. Bu CAD kullanıcıları için özellikle yararlıdır.

DPI Kararları
DPI çözünürlük çok çeşitli desteklenir:
50 x 50, 60 x 60, 75 x 75, 100 x 100, 120 x 120, 150 x 150, 200 x 100, 200 x 200, 240 x 240, 300 x 300, 360 x 360, 400 x 400, 600 x 600, 720 x 720, 1200 x 1200, 2400 x 2400.
204 x 98, 204 x 196.
72 x 72, 96 x 96, 144 x 144, 288 x 144, 288 x 288.
240 x 144, 240 x 288.
240 x 216
800 x 600, 1200 x 600, 2400 x 600
203 x 305
600 x 540
254 x 254
250 x 250, 500 x 500
Buna ek olarak, Zan Image Printer özel DPIs tanımlamanızı sağlar.

Baskı başlamadan önce bir iletişim göster
İsteğe bağlı olarak her baskı işini daha önce bir pop-up iletişim kutusunu görüntüleyebilirsiniz. Pop-up iletişim kutusunda İletişim veya Resmi Yazıcı İletişim gibi ya Kaydet olabilir. Ayrıca, sessiz modda çalıştırmak için tüm pop-up iletişim kutuları bastırmak için Zan Image Printer yapılandırabilirsiniz. Bu her zaman tek bir özel ayar kullanmak Zan Image Printer zorlamak için en iyi yoldur ve otomatik toplu baskı için idealdir.

Varsayılan görüntüleyici arayın veya kullanıcı tanımlı bir uygulamayı çalıştırmak
Bu Zan Resim Yazıcı varsayılan resim görüntüleyici başlatmak veya baskı sonunda tüm oluşturulan görüntü dosyaları için bir veya daha fazla uygulamaları çalıştırmak belirleyebilirsiniz. Bu özellik size toplu resim işleme otomatikleştirmektedir.

Makroları dayalı dinamik dosya ve klasör oluşturma
El ile baskı her zaman her dosya adı zorunda kalmadan - Makro komutları dinamik dosya adları oluşturulur nasıl tanımlamak için kullanılır.
İleri düzeydeki kullanıcılar da normal ifadeler kullanarak yazdırılan belgede bilgilere göre dosya adları oluşturabilirsiniz.

Bilgilendirici şeffaf durum iletişim
Samimi ve bilgilendirici şeffaf durum diyalog, bir yazdırma işi başlatmış olduğu gibi ekranda geçerli yazdırma işiyle ilgili bilgi hazinesi görüntüler ve çıktı tamamlandıktan sonra otomatik olarak çıkarılır.

Tarih klasör ve dosya adı veritabanı
Her iki özellik de hızlı bir şekilde daha önce kullanılan klasör ve dosya adlarını seçmenize olanak verir. Ayrıca, kullanıcı arabirimi çok fonksiyon için bir geçmiş listesi erişim sağlar.

Sıkıştır ve ZIP dosyası kaydetme
Bu oluşturulduktan sonra bir endüstri standardı ZIP arşivi olarak oluşturulan dosyaları paketleyebilirsiniz. Bu sayede birlikte ilgili dosyaları tutmak için yapar ve daha hızlı ve daha verimli veri depolama sağlar.

Bir FTP sunucusuna oluşturulan dosyaları yükleyin
Bu seçenek etkinleştirildiğinde, sonuç dosyaları otomatik olarak FTP kullanarak baskı bittikten sonra sunucuya gönderilir. Bu sayede otomatik olarak verilerinizi yedekleyin ve merkezi bir sunucu üzerinde oluşturulan dosyaları paylaşmak için yapar.

Görüntü döndürme
Sayfa 90, 180, veya saat yönünde 270 derece döndürün. Bu faks uygulama için yararlıdır.

Görüntüyü ölçekleme
Görüntüyü ölçekleme Eğer işleme veya dağıtım için belirli bir piksel boyut için oluşturulan görüntü azaltır.

Ters çevirmek
Siyahtan beyaza için değiştirme ya da görüntüyü olumsuz üretmek siyah, beyaz, görüntü ters çevirme.

Beyaz sınırları Trim
Görüntü etrafında beyaz kenar boşluklarını veya sınırları kesin.

Burada müşterilerimiz Zan Image Printer kullanım yollarından bazıları şunlardır:

• Sağlık doküman görüntüleme ve yönetimi - Yakalama sağlık ve TIFF G4 dosyalara baskı tıbbi kayıt dosyaları. • • • Bu TIFF dosyalarını elektronik tıbbi kayıt (EMR) ve elektronik sağlık kaydı (EHR) yazılım programları tarafından tüketilir. Bu baskı ve test sonuçları ve yeni hastaların sağlık geçmişlerini içeren belgeleri tarama zaman alıcı bir süreç ortadan kaldırır. Belgelerin yüzlerce günlük dönüştürülmesi gerekir, çünkü bu zaman ve kağıt çok büyük miktarda tasarruf sağlar.
• Sigorta işleme iddia - sigorta şirketine otomatik teslimi için TIFF dosyaları için baskı iddia atamaları. Bu otomatik online iddiaları işleme izin verir.
• Toplu arsa birden AutoCAD. Dwg dosyalarını JPEG, TIFF veya PNG
• sanal yazıcı sürücüsü ("e-posta ile gönder") bir "E-posta Yazdır" olarak Zan Image Printer kullanın
• TIFF ve JPEG resimleri için HTML dosyalarını dönüştürme
• Toplu baskı PDF dosyaları TIFF ve JPEG dosyaları
PDF • Baskı radyolojik / retina görüntü
TIFF dosyaları için • Toplu baskı E-posta mesajları
Basılabilir belgeden • oluşturma PDF dosyaları
• Microsoft Word belgesi bir görüntü olun; toplu dönüştürme Microsoft Office dosyaları TIFF, PDF, GIF, PNG veya JPEG dosyaları
• Tek TIFF / PDF dosya içinde birden fazla belge tüm sayfaları Concatenate ve birleştirme
• müşterilerine e-posta göndermek için fatura üretin
• Standart Faks TIFF formatında (TIFF-F/TIFF F sınıfı, Cisco TIFF) (PDF, Word, vb) belgeleri dönüştürme
• TIFF, JPEG veya BMP dosyası olarak nota Yazdır
• Vista x64 yazıcı sürücüsü "OneNote 2007'ye Gönder" olarak Zan Image Printer kullanın
• Bir slayt gösterisi için eBooks dönüştürme ve DVD-çalarla okuyun
• şecere veritabanlarından metin Özü
• PNG dosyaları içine topografik haritalar dönüştürme
BMP görüntüleri • Baskı Crystal Reports
• Bir Unix sunucusu paylaşılan bir Windows Server 2003 ağ yazıcı ve baskı metin belgeleri gibi Zan Image Printer ayarlama
Elektronik belge ve doküman yönetimi

Windows 7'ye hazır, 64-bit (x64), Terminal Server / Citrix Metaframe destek
Zan Image Printer Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/7 (x64, Terminal Server ve Citrix Metaframe dahil) üzerinde çalışır ve paylaşılan ağ baskı ve XP / Vista hızlı kullanıcı değiştirme destekler. Bunun için bir Terminal Server üzerinde Zan Image Printer kurmak ve tüm kullanıcıların Terminal Server oturum sonraki sunulacak.

20 Haziran 2011 - Version 5.0.14
[% Emailprinter] makro eklendi. [% Email] makro gibi, [% emailprinter] makro da dışında, Zan Resim Yazıcı yazdırılan belgeden dinamik E-posta adresi almak için izin e-posta gönderme nedeniyle hatalar (örneğin başarısız olduğunda, belge yazdırılan olabilir Eksik veya hatalı e-posta adresi) var Zan Resim Yazıcı seçilen yazıcılar için iş yönlendirir. Ikincil bir yazıcıya her iş yönlendirmek için ve sadece E-postayla gönderilen olamazdı belgeleri yönlendirmek istiyorum istemediğinizde yararlıdır.

Artık uygulamaya parametre olarak [% emailstatus] makro kaynağı veya sentinel şablon içinde kullanabilirsiniz. Bu Zan Image Printer e-posta gönderemedi zaman izlemenize olanak sağlar.

İkincil yazıcılar işleri yönlendirmede "Kopya sayısı" kullanımı artırıldı. Yazdır iletişim ayarını "Kopya sayısı" artık onur ve öncelik alır. Ayarı "Kopya sayısı" Yazdır iletişim üzerinde 1'den büyük ise iş yönlendirmede, Zan Image Printer kopya sayısı olarak kullanır. Aksi takdirde, Zan Resim Yazıcı Yazıcı Yeniden Yönlendirme sekmesindeki ayarı "Kopya sayısı" kullanılır.

Site: www.zan1011.com
ОС / OS: Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Windows 7 (x64, Terminal Server ve Citrix Metaframe dahil).
Dil: Eng / Англ.
Size: 5.31 Mb
[img]http://i.imgur.com/qGdo8.png[/img]

http://www.megaupload.com/?d=L4XOKS33

Link to comment
Share on other sites

  • 10 ay sonra...
  • Editor

[center][size="4"][b][font="Comic Sans MS"][color="#ff0000"]Zan Image Printer[/color][/font][font="Times New Roman"] [color="#0000ff"]v5.0.16[/color] | 5.4 Mb[/font][/b][/size][/center][center]
[/center][center][img]http://pixhost.me/avaxhome/6d/86/001e866d_medium.jpeg[/img][/center][center]
[/center][center]Homepage - [color="#0000ff"]http://www.zan1011.com/[/color][/center]
[code]
http://filepost.com/files/8755aaff/
http://vip-file.com/download/34743.309e79cde601d776d5bafdd58cb7/Zan.Image.Printer.5.0.16.rar.html[/code]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...
  • Editor

Zan Image Printer v5.0.17 | 7.2 MB

.

Homepage: http://www.zan1011.com/

 

Program

http://www.mirrorupload.net/file/1AYT7BUB/#!Zan_Image_Printer_5.0.17.rar

only medicine:

http://www.mirrorupload.net/file/01FNGTC0/#!zan.rar

.

Program + medicine

http://www.secureupload.eu/zjyzjd8ujahp/Zan_Image_Printer_5.0.17.rar
http://rapidgator.net/file/6c54822228b1ede8afe3e53f281a88e6
http://extabit.com/file/29zs5n74cgace
http://uploaded.net/file/lye51ota
http://u254582.vip-file.com/download/98199.90ef023982afea2b2dec01b6666d/Zan_Image_Printer_5.0.17.rar.html
Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...