Jump to content

Kayıt Yapabilen Cep Telefonu


mucit41
 Share

Recommended Posts

[color="#0000FF"][b]Konu Başlığı :[/b][/color] [color="#FF0000"]Kayıt yapabilen cep telefonu[/color]

[color="#0000FF"][b][u]Kaynak Linki :[/b][/u][/color] [code] http://www.teknolojide.com/kayit-yapabilen-cep-telefonu_5665.aspx[/code]

[color="#0000FF"][b]Konu Tarihi:[/b][/color]25.5.2011

[img]http://i.imgur.com/6LpDE.jpg[/img]


[quote][b]Dünyanın ilk ve tek cep telefonu kayıt cihazı [/b]

Bircom, dünyanın ilk ve tek cep telefonu ses kayıt cihazı Call Mynah’ı Türkiye’ye getirdi. “Söz uçar, yazı kalır” sözünü tarihe gömen cihaz, konsere gitme sözü verdiğini “unutan” sevgiliyi tuş etmeye, müşteriden telefonla alınan sipariş detaylarını hatırlamaya yardımcı oluyor. Cihaz ismini ise Güneydoğu Asya’da yaşan ve her sesi kolayca taklit edebilen aynı adlı kuş türünden alıyor.

[b]Bir yıllık telefon görüşmesini saklayabiliyor[/b]

Call Mynah, şık ve kompakt cep telefonuna benzer tasarımıyla her an çantada taşınabilen bir cihaz. Ortalama bir telefon kullanıcısı için bir yıllık telefon görüşmesi demek olan 340 saatlik (20.400 dakika) ses kaydını dahili hafızasında saklayan cihaz, istendiğinde görüşmeler öncesinde telesekreter gibi karşı tarafa aramanın kayıt altına alınacağı uyarısını da yapabiliyor.

Call Mynah, görüşmeleri tarih, saat, aranan numara gibi detaylarıyla arşivliyor. Kullanıcılar isterlerse bu kayıtlara “önemli”, “sipariş alındı”, “takip et” gibi hazır notlar da ekleyebiliyor. En önemlisi ise bu bilgilerle arama yaparak yapılan görüşmelere hızla ulaşılabiliyor.

[b]Şifre koruma özelliğiyle görüşmeler koruma altında[/b]

Call Mynah tüm aramaları otomatik olarak kaydedebildiği gibi, sadece belirli numaralarla yapılan görüşmeleri ya da herhangi bir görüşmeyi de kayıt altına alabiliyor. Tüm cep telefonlarına Bluetooth ile kulaklık gibi kolayca tanıtılan Call Mynah ile gelen ve giden aramaları kaydetmek de çok kolay. Önemli olan kayıt almak istediğiniz görüşmeyi cep telefonundan değil de cihazla ile yanıtlıyor olmak.

Call Mynah bir PC yazılımı ile geliyor, bu sayede cihazın içindeki bilgilerin yedeklenmesi ses kayıtlarının PC’den dinlenmesi de mümkün oluyor. Dahası şifre koruma özelliği sayesinde hem cihaz hem de PC üzerindeki kayıtlara yetkisiz kişilerin erişmesi de engelleniyor.[/quote]

[img]http://i.imgur.com/yfA0i.png[/img] Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...