Jump to content

Apple'dan Felaket Mağdurlarına Yardım


KemalALKIN
 Share

Recommended Posts

[center][size="3"][color="#000000"][size="5"][color="#FF0000"][b]Apple'dan Felaket Mağdurlarına Yardım[/b][/color][/size]

Apple firması Japon kullanıcılarını zor gününde yalnız bırakmadı ve kendine has tarzıyla teselli etmeyi bildi. İşte Apple'ın Japonya'ya özel ilginç fikri:
16/05/2011 22:00
Japonya , mart ayında yaşadığı deprem ve tsunami felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken, ünlü teknoloji firması Apple da Japon müşterilerine yardım elini uzatıyor. Firmanın Japonya sitesindeki duyuruya göre Apple, deprem ve devamındaki tsunamiden zarar gören Apple cihazları için ücretsiz olarak onarım imkanı sunuyor.

[img]http://static.shiftdelete.net/img/article_new/japonya_apple_haber11305573220.jpg[/img]

Daha önce de Şili'de kurtarılan madencilere iPod hediye eden Steve Jobs ve ekibi, Japon halkını da kendi imkanlarıyla teselli ediyor. Felakette hasar görmüş veya kullanılamaz hale gelmiş Mac bilgisayarlar, iPod, iPad ve iPhone'lar için ücretsiz onarım teklifinde bulunan Apple, bu hareketiyle sadece Japon kullanıcılarının değil, tüm dünyanın da takdirini kazanıyor.
Hatırlanacağı gibi bu, Apple'ın Japon kullanıcılarına ilk jesti değil. Depremin ardından Apple firması, Japonya'daki mağazalarını sürekli açık tutarak , felaketzedelere yakınlarıyla iletişim kurma imkanı sunmuştu. Apple Store'lardaki bilgisayarlar üzerinden FaceTime ve Skype ile haber alamadıkları tanıdıklarına ulaşanlar , firmaya minnettar kalmıştı.
Bunun yanında Mac platformunda uygulama geliştiren bazı yazılımcılar, gelirlerinin bir kısmını felaketten zarar gören Japon halkına yardım için ayırmıştı. Umarız firmanın bu düşünceli hareketi diğer şirketlere de bir ilham kaynağı olur.

KAYNAK: SDN[/color][/size][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...