Jump to content

AMS ile yapmak istediğim bazı şeyler


denemeden

Recommended Posts

Abi o linkteki dosyayı indiremedim hotfile yuklermisin? Ayrıca bendeki programlar olmadan hiç kimse dosyayı açamasın istiyorum ve uzantısıda sld diyelim???
Ayrıca;

[code]1-Sağ klik eklemek istiyorum programa file run ile çalıştırabilirim ama sağ klik bat dosyalarını nasıl yapacağım istediğim herhangi bir işlemin sağ kliğini eklmek için???

2-Bilgisayarın tüm özelliklerini gösterebilen bir program aynı senn donanım bilgisi projen gibi ama daha gelişmişini yapmak istiyorum.

3-Mail gönderici yapmak istiyorum hotmaile mesaj yollasın veya gmaile fark etmez.

4-resim önizleyici nasıl yapabilirim ..browse ile açacak bir pencerede gösterecek klasör seç dediğindede o klasör içindeki tüm resimler seçilecek ileri geri butonuna tıklandığında resimler değişecek.Bİr çok resim formatını desteklemesi için ne yapılmalı ?

5-Sıkıştırıcı yani zip dosyaları sıkıştıran bir program sıkıştırılmış dosyaları açan bir program ikisi bir yani.

6-Bİlgisayar sözlüğü yapmak istiyorum arama olsun kelimeler Richtext içinde olacak tıklandığında yandaki ınputda veya richtexte anlamı gösterecek nasıl ?

7-Otokapat ile kullanıcının seçtiği sürede pc kapanacak

8-ıe ayarlayıcı olsun istiyorum donan ve değiştirilmeyen anasayfaları değiştirsin gibi...?

9-Ortalama hesaplayan bir program yapmak istiyorum lise ortalaması hesaplayacak ?

10-pdf read yapmak istiyorum pdf dosyalarını açacak okutacak

11-Web browser yapmak istiyorum tnc gibi...

12-Video oynatıcı yapmak istiyorum...

13-müzik çalar yapmak istiyorum dur çal ileri sar vb..[/code]Bunları nasıl yapacağım?
Link to comment
Share on other sites

ya oturup sıfırdan proje yapamayacağımı daha önce çok kez söyledim, siz başlayın ben takıldığınız yerlerde yardımcı olurum zaten. ÖM konusuna gelince çok fazla öm alıyorum artık fenalık geldi, herşeyi öm ile soruyorlar, tamam uluorta yerde soramayacağınız şeyleri öm ile soracaksınız ona lafım yok ama herşeyi değil. Sana gelince, benden ne istediğini halen anlayamadım, yarışmaya aday oldun okey ama ben oturup sana sıfırdan proje yapamam üzgünüm. AMS başlığında nerdeyse tüm fonksiyonlara örnek verdik. E hazırcı olmamak lazım, oturup araştıracaksın. Sonuçta bana bu işi kimse öğretmedi. Oturup saatlerimizi harcayarak tırnaklarımızla kazıyarak öğrendik. Siz şansılıısınız ki spdevil gibi, benim gibi, egemynet gibi sizlere yardım etmek isteyen bu konularda bilgili danışabileceğiniz insanlar var. Biz tamamen ingilizce ve kısıtlı kaynaklardan öğrendik. Hiç boşuna büyüklük taslıyosun felan demeyin, maalesef gerçekler böyle.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar hakkaten özelden soru sormanın bir mantığı yok konuya yazsanız inanın daha çabuk cevap alırsınız ve aynı konuyu herkes öğrenmiş olur, özelden yazdıklarınızı sadece kendiniz öğrenmiş olacaksınızki buda forum mantığına aykırı değilmi sizce? Ayrıca KintaRo forumdaki görevinin yanısıra burayıda aksatmadan yürütmekte ve bu konuyu baştan sona 50 sayfayı tek tek okuyun bakalım yanıtsız kalmış 1 tek soru varmı acaba,

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...