Jump to content

PC-cillin’de lisans avantajı


OulCidoY

Recommended Posts

PC-cillin’de lisans avantajı

2742252.jpg

Trend Micro, PC-cillin Internet Security 2007 ürününe yönelik özel bir kampanya başlattığını duyurdu. Buna göre ev kullanıcıları, tek lisans ücreti ödeyerek üç lisans sahibi olacak. Bir başka deyişle, tek lisansla üç bilgisayarı koruma altına alabilecek. Olağan uygulamada, yazılımın yüklendiği her bilgisayar için ayrı bir lisans satın alınması gerekiyor.

Ürünün yüklenmesinden sonra asıl kullanıcı, “Kayıt” alanında karşısına gelen tüm bilgileri doldurup "Gönder" butonu ile kayıt işlemini gerçekleştiriyor. Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, kullanıcının e-posta adresine Trend Micro tarafından kayıt doğrulama postası gönderiliyor. Lisans numarası ve e-posta adresi sisteme kayıt için kullanılıyor.

Yazılımı kullanacak olan diğer kişilerin, asıl kullanıcıdan lisans numarası ve e-posta adresi bilgilerini alması gerekiyor. Programı aynı lisans numarası ile kurduktan sonra “Kayıt" bölümünde, öncelikle asıl kullanıcının e-posta adresini girerek doğrulama yapmaları ve daha sonra isim ve soy isim alanlarını doldurarak kayıt işlemini tamamlamaları isteniyor.

Hürriyet İnternet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...