Jump to content

Akıllı Telefonda Yeni Bir Boyut!


Guest _ULTIMATE_
 Share

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20110108113503_lgphone.jpg[/img]

[b]LG, OPTIMUS BLACK İle Yeni Nesil Akıllı Telefon Tasarımına ve Ekranına yeni bir boyut kazandırıyor.[/b]

[b]Yeni LG Optimus Black, Dünyanın En İnce Akıllı Telefon Cihazının içinde Çığır Açan NOVA Ekran Teknolojisini Sunuyor.[/b]

Mobil iletişim sektörünün küresel lideri ve teknoloji önderi LG Electronics, CES Fuarı’nda, 4 inçlik çarpıcı parlaklıktaki NOVA ekranını, 9.2 mm’lik dünyanın en ince, akıllı telefonu LG Optimus Black’ın içerisinde sunarak kullanıcıya şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir deneyim yaşatıyor.

Mobil cihaz pazarında bir ilke imza atan LG Optimus Black’in optimum görüş sağlayan 700 nit parlaklığındaki NOVA ekranı, mobil ekranlar arasında en parlak, en net ve en okunabilir ekran olacak şekilde tasarlandı. LG Optimus Black, kullanıcılara, ideal cep telefonu görüntüsü için daha yüksek parlaklık seviyeleri ve gerçek siyah ile beyaz renkler sağlarken, internette gezinmek, e-posta okumak veya belge yazmak için daha kolay ve daha doğal bir tecrübe sunuyor. LG Optimus Black ile sunulan NOVA teknolojisi, aynı zamanda kullanıcıların iç veya dış mekanlarda güçlü güneş ışığının altında görünürlüğü korumasını sağlıyor.

Geliştirilmiş aydınlatma gücünün yanı sıra, LG Optimus Black’teki NOVA ekran, genel iç mekan kullanımı sırasında, güç harcamasını klasik LCD’lere göre yüzde 50 oranında düşürüyor. Benzer bir şekilde AMOLED, internette gezinirken en sık kullanılan renk teması olan bembeyaz bir ekranı göstermek için NOVA’nın harcadığının iki katı güç harcıyor. LG Optimus Black’in 1500 mAh’lik pili de hesaba katılınca, kullanıcılar en yüksek parlaklık ayarlarında bile günlük işleri için gereken enerjiye sahip olacak.

LG Optimus Black’in son derece ince tasarımı, kullanıcıların demode olmasına asla izin vermeyecek.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/LG-Optimus-Black-smart-phone.jpg[/img]
Güçlü bir görsel ifadesi olan LG Optimus Black, sadece 109 gr ağırlığında; zarif hatlı telefonun kenarları kavramayı kolaylaştıracak şekilde tasarlandı. 6.0 mm’lik profiliyle dünyanın en ince akıllı telefon profiline sahip olan LG Optimus Black’in arka yüzünün yay şeklindeki gizli tasarımı, telefonun olduğundan bile daha ince görünmesini sağlıyor. LG Optimus Black’e özel çıkıntısız ve pürüzsüz ön ekran bitişi, “görünmez alıcı”nın yenilikçi bir biçimde telefonun kenarlarının arkasına saklanması suretiyle elde edilmiş.

LG Electronics Orta Doğu Afrika CEO’su K. Wan Kim, “Bu yeni ve şık Android akıllı telefonu heyecanla takdim ederken, LG Optimus Black’in mobil sektöründe önemli bir rol oynamasını bekliyoruz. Cazip ve akıllı bir pakette dünyanın en parlak ekranını ve dünyanın en ince tasarımını sunan LG Optimus Black, hem ekran, hem de dizayn bakımından, gelişmiş teknolojiler konusundaki güçlü yönlerimizi yansıtıyor” dedi.

LG Optimus Black aynı zamanda önemli uygulama ve içeriklere kolay ve daha hızlı erişmek üzere tasarlanmış bir takım akıllı özellikler de sunuyor. Optimus UI (Kullanıcı Ara yüzü) 2.0, kullanıcının tek bir dokunuşu ile, kilitli ekrandan mesajlara, e-postalara ve cevapsız aramalara doğrudan ulaşmasına olanak sağlıyor. Gesture UI (Hareketsel Kullanıcı Arayüzü), arama yapmak, kamera moduna girmek veya müzik dinlemek için kaldırma, çalkalama ve tıklatma gibi daha sezgisel komutlar sunuyor. Aynı zamanda, tüketiciyi mobil cihazlar arasında hızlı ve üstün kaliteli veri transferi sağlayan dünyanın ilk Wi-Fi Direct™ uygulamasıyla tanıştıran LG Optimus Black, dünyanın ilk 2MP ön kamerasına sahip.

LG Optimus Black’in tüm bu özellikleri Android 2.2 (Froyo) platformunda, Android 2.3 (Gingerbread) güncelleme olanağıyla birlikte sunuluyor.

Optimus Black 2011’in ilk yarısında bütün dünyada piyasaya çıkacak.

[quote]http://www.veteknoloji.com/akilli-telefonda-yeni-bir-boyut-37995--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...